search

Ons nieuws van zondag 29 mei 2022

Grote verrassingen in 'The Mandalorian' seizoen 3
Series / Nieuws

Grote verrassingen in 'The Mandalorian' seizoen 3

Een synopsis en (nieuwe) acteurs bevestigd voor het nieuwe seizoen over Mando.

Tijdens Star Wars Celebration zijn er heel wat details onthuld voor het derde seizoen van The Mandalorian. De serie gaat verder na zijn aanwezigheid in The Book of Boba Fett. En er zullen verrassingen zijn.

"Het moeilijkste zijn alle creatieve manieren die journalisten vinden om je te misleiden, maar ik ben er echt goed in geworden," zei hoofdrolspeler Pedro Pascal tijdens het event.

"Het makkelijkste is dat ik niet wil dat iemand iets bederft. Dat wil ik echt, echt niet. Ik heb een grote mond en ik heb niet echt geheimen. Ik wil dat alles een verrassing is, en er komen verrassingen aan in seizoen drie," aldus de acteur.

Synopsis voor seizoen 3
Tijdens het event werd er ook een korte, weinig onthullende synopsis bekend gemaakt. Duidelijk is dat de Mandalorian en Grogu weer samen zijn in het grootse en gevaarlijke universum:

"De Mandalorian en Grogu worden herenigd en zetten hun reis voort, terwijl ze vijanden en bondgenoten ontmoeten en zich een weg banen door een gevaarlijk sterrenstelsel in het tumultueuze tijdperk na de ineenstorting van het Galactische Rijk."

Mike Ehrmantraut in seizoen 3 te zien
Ook werd onthuld dat acteur Mike Ehrmantraut (Breaking Bad, Better Call Saul) een rol heeft in seizoen drie. Welke rol hij speelt is nog niet bekend. De terugkeer van Bo-Katan Kryse van actrice Katee Sackoff is eveneens bevestigd.



Het derde seizoen van The Mandalorian start in februari 2023.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn alle Star Wars-series die op Disney+ verschijnen
Series / Featured

Dit zijn alle Star Wars-series die op Disney+ verschijnen

Veel Star Wars in de maak voor de grote streamer.

Naast de series van Marvel Studios weet Disney+ te scoren met de verschillende series van Star Wars. Sinds de start van de streamer zijn er al enkele series gedebuteerd en er komen er nog veel meer aan. Hieronder een snelle blik op welke series dat allemaal zijn.

Van 2019 tot nu
In december 2019 verscheen op Disney+ de serie The Mandalorian. De serie over het personage Din Djarin van acteur Pedro Pascal deed wat de film Iron Man voor het Marvel Cinematic Universe deed. De serie was de start van wat we tot op heden zagen, met ook de spin-off The Book of Boba Fett.

- The Mandalorian - seizoen 1 (2019)
- The Mandalorian - seizoen 2 (2020)
- The Book of Boba Fett - miniserie (2021/2022)

Het verhaal van de Mandalorian is nog niet afgerond en er zijn meerdere spin-offs van de serie in de maak. Maar we kregen er afgelopen vrijdag ook Obi-Wan Kenobi bij. Deze serie speelt zich voor de originele trilogie af en toont de terugkeer van het titelpersonage van Ewan McGregor en Anakin Skywalker / Darth Vader van Hayden Christensen.

- Obi-Wan Kenobi - miniserie (2022)



2022 en 2023
We weten ondertussen dat na Obi-Wan Kenobi nog een nieuwe Star Wars-serie op Disney+ debuteert. We kregen onlangs namelijk de teaser trailer voor de Rogue One-prequelserie Andor en de aftrap staat gepland op 31 augustus dit jaar. We zien de terugkeer van Cassian Andor van acteur Diego Luna. Opvallend is dat de serie maar liefst 12 afleveringen krijgt.



Maar er zijn al meer series gepland voor na Andor. We weten sinds kort dat er in 2023 maar liefst drie Star Wars-series op Disney+ moeten verschijnen. Nu met een flink wat The Mandalorian-connecties, met een derde seizoen van die reeks en een spin-off over Ahsoka Tano van Rosario Dawson. We zagen haar al in seizoen 2 van The Mandalorian en in The Book of Boba Fett.

En dan krijgen we in de tweede helft van 2023 ook nog een compleet nieuw avontuur in Skeleton Crew met Jude Law in een nog onbekende hoofdrol. De serie volgt enkele jongere personages op een groots avontuur.

- Andor - seizoen 1 (2022)
- The Mandalorian - seizoen 3 (februari 2023)
- Ahsoka (2023)
- Skeleton Crew (2023)

Verdere toekomst
En dan zijn er nog enkele series gepland voor 2024 en verder en enkele animatieseries. Wat betreft de live action-series is seizoen twee van Andor al aangekondigd. Deze verschijnt vermoedelijk in 2024.

Ook wordt er gewerkt aan The Acolyte. Deze serie, een mysterieuze thriller, speelt zich af in de late High Republic-periode in het Star Wars-universum, zo'n 100 jaar voor The Phantom Menace. En dan wordt er ook nog gewerkt aan een serie over Lando Calrissian, met Donald Glover uit Solo: A Star Wars Story uit 2018.

- The Acolyte (2023)
- Andor - seizoen 2 (2023)
- Lando (2023)

Oorspronkelijk stond ook de The Mandalorian spin-off Rangers of the New Republic gepland, maar het verhaal lijkt opgenomen te gaan worden in The Mandalorian-reeks.

Animatieseries
In 2021 verscheen op Disney+ het eerste seizoen van The Bad Batch en het tweede seizoen debuteert nog dit jaar. Ook in 2021 was er Visions met korte losstaande animatiefilmpjes.

Afgelopen week werd er een nieuwe animatieserie aangekondigd met Tales of the Jedi (2022) en in 2023 moet Young Jedi Adventures starten op Disney+.

- The Bad Batch - seizoen 1 (2021)
- Visions (2021)
- The Bad Batch - seizoen 2 (2022)
- Tales of the Jedi (2022)
- Young Jedi Adventures (lente 2023)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' doet iets geniaals voor fans
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' doet iets geniaals voor fans

Star Trek: Picard brengt zo'n beetje alle Star Trek: The Next Generation castleden samen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jep! De hele senior staff van Star Trek: The Next Generations Enterprise-D is samen in beeld te zien in het komende derde seizoen van de serie Star Trek: Picard.

Paramount+ maakte recent al bekend dat Star Trek: The Next Generation-castleden LeVar Burton, Jonathan Frakes, Marina Sirtis, Michael Dorn, Brent Spiner en Gates McFadden zich bij Patrick Stewart zouden voegen in het komende laatste seizoen van Star Trek: Picard.

Star Trek: The Next Generation-rollen
Recent vertelde producent Alex Kurtzman al dat het om meer dan veredelde cameo's zou gaan; de terugkerende castleden van de serie Star Trek: The Next Generation zouden echt terug zijn met serieuze rollen.

Nu bevestigt showrunner Terry Matalas dat de hele Star Trek: The Next Generation-cast samen te zien is in het afscheidsseizoen van de serie Star Trek: Picard.

Ze zijn dus niet allemaal los van elkaar te zien, maar krijgen echt samen iets significants te doen!

Daarmee keren dus weer wat opvallende castleden terug, maar zien we de meeste nieuwe castleden die we in de eerste twee seizoenen van Star Trek: Picard ontmoetten vertrekken. Gelukkig zijn Jeri Ryan als Seven of Nine en Michelle Hurd als Raffi Musiker wel gewoon weer te zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-geweld traumatisch voor de cast
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-geweld traumatisch voor de cast

Game of Thrones-actrice Maisie Williams doet een kleine eigen duit in het zakje.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Maisie Williams vertelde tijdens een nieuw interview of ze het opnemen van gewelddadig materiaal voor HBO-serie Game of Thrones als traumatisch ervaren heeft.

Game of Thrones is een fantasyserie, gebaseerd op de boekenreeks A Song of Ice and Fire van schrijver George R.R. Martin. De verhalen spelen zich af op de fictieve continenten Westeros en Essos en de eerste verhaallijn laat zien hoe twee machtige families vechten over de heerschappij over de Seven Kingdoms van Westeros.

Game of Thrones
Game of Thrones nam acht seizoenen in beslag en staat wel bekend om de vrij gewelddadige inslag.

Actrice Sophie Turner vertelde daar al eens over dat ze het best traumatiserend vond. Variety vroeg actrice Maisie Williams of zij dezelfde ervaring aan Game of Thrones heeft overgehouden. Maar dat is niet zo.

"Dat vond ik niet. De oorsprong van het geweld en hoe zij afdaalde in een obsessie met een lijst namen van mensen die ze wilde vermoorden, dat voelde voor mij niet echt traumatiserend om te doen. Ik denk dat, nou ja, nee, ik kan het gewoon niet zo zeggen. Het voelde niet traumatiserend."

Game of Thrones zie je op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
En weer is er een nieuwe 'Star Wars'-serie aangekondigd
Series / Nieuws

En weer is er een nieuwe 'Star Wars'-serie aangekondigd

Star Wars krijgt op Disney+ een serie die gaat draaien om jonge Jedi.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er komt weer een nieuwe animatieserie in de Star Wars-franchise aan. Tijdens de Star Wars Celebration in Anaheim heeft Lucasfilm officieel bevestigd dat Star Wars: Young Jedi Adventures eraan komt.

De serie Star Wars: Young Jedi Adventures speelt zich af tijdens de nieuw verkende High Republic-era en is daarmee eeuwen voor de gebeurtenissen van de film Star Wars: The Phantom Menace gesitueerd.

Star Wars: Young Jedi Adventures
De voor jongeren gemaakte serie Star Wars: Young Jedi Adventures volgt een groepje Younglings. Zij leren de wegen van de Force en worden Jedi. Ze leren over compassie, zelfdiscipline, teamwork, geduld en vriendschap.

Het is nog niet bekend wanneer de serie Star Wars: Young Jedi Adventures precies van start moet gaan, al weten we dat deze debuteert in 2023. Dat zal zowel op Disney+ als op Disney Junior zijn.

Het is verder de eerste echte serie in de franchise die voor jonge kinderen ontwikkeld is.

Overigens werd door het creatieve team van Star Wars: Young Jedi Adventures al bekend gemaakt dat Yoda erin te zien is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton'-actrice opgenomen na mentale ineenstorting
Series / Nieuws

'Bridgerton'-actrice opgenomen na mentale ineenstorting

Ruby Barker, bekend van Marina Thompson uit Bridgerton, heeft zich laten opnemen.

In seizoen één van de serie Bridgerton van Netflix had de Britse actrice Ruby Barker een hoofdrol als Marina Thompson. Ook in het recentere tweede seizoen was ze te zien, in een gastrol. De actrice heeft nu in een openhartige video laten weten dat ze in de knel zit met zichzelf.

De 25-jarige actrice zette afgelopen donderdag een video op haar Instagram online waarin ze onthulde dat ze professionele hulp heeft gezocht omdat ze intergenerationele trauma's heeft waar ze al een tijdje mee worstelt.

"Ik wil gewoon eerlijk zijn tegen iedereen, ik heb het moeilijk gehad," zei Barker tegen haar vele Instagram-vriendjes. "Op dit moment ben ik in het ziekenhuis en ik mag snel weer naar huis."

"Dan kan ik doorgaan met mijn leven. Ik ga een pauze nemen voor mezelf. Ik wil anderen aanmoedigen, als je het moeilijk hebt, doe jezelf dan een plezier," voegde de actrice toe. "Neem een pauze, stop met zo hard voor jezelf te zijn. Mensen zeiden altijd dat ik niet zo streng voor mezelf moest zijn, en ik snapte nooit echt wat dat betekende."

Recent werd al duidelijk dat ze niet verder kon met haar werk aan de nieuwe serie Running with Lions.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groots personage terug in Star Wars op Disney+
Series / Nieuws

Groots personage terug in Star Wars op Disney+

Liam Neeson weer in actie voor zijn personage uit Star Wars: The Phantom Menace uit 1999.

Weer groot nieuws uit Star Wars-land. Lucasfilm heeft namelijk een nieuwe animatieserie aangekondigd waarin heel wat bekende personages uit het universum te zien zullen zijn. Er werd gelijk onthuld dat Liam Neeson er aan meewerkt.

Neeson spreekt namelijk de stem in van zijn personage Qui-Gon Jinn, die hij speelde in de film Star Wars: The Phantom Menace uit 1999. Lange tijd werd verwacht/gehoopt dat hij te zien zou zijn in een live action-serie.

Star Wars: Tales of the Jedi
De serie heet Star Wars: Tales of the Jedi en Qui-Gon Jinn zal in ten minste twee verschillende iteraties te zien zijn. Als een volwassen versie ingesproken door Neeson en vervolgens een jongere versie van het personage, ingesproken door niemand minder dan de zoon van Neeson. We zien die jonge versie dan samen met de jonge Count Dooku.

Er zijn ook veel andere bekende gezichten opduiken, zoals Ahsoka Tano en Mace Windu. Het is opnieuw "‹"‹Dave Filoni die de serie zal leiden en de afleveringen verschijnen nog dit jaar op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Check hier de geheime 'Stranger Things' trailer
Series / Trailer

Check hier de geheime 'Stranger Things' trailer

Stranger Things liet alvast iets zien van het komende tweede deel van seizoen 4.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans zijn natuurlijk dolblij dat Stranger Things nu het vierde seizoen, eerste volume, online heeft gezet op Netflix. Velen vragen zich natuurlijk ook af hoe het verder gaat met de bewoners van Hawkins in het komende tweede deel van dit seizoen.

Waar seizoen 3 een scène na de aftiteling bevatte, geldt dat niet voor aflevering 7 van seizoen 4. Geduldige fans krijgen tegelijk wel een teaser voor de komende twee afleveringen van Stranger Things, die op 1 juli hun debuut beleven.

Stranger Things
Als de aftiteling voorbij is, komt er een Netflix-alert te staan die zegt dat je over tien seconden de preview te zien krijgt. Tien seconden later wordt die afgespeeld.

De teaser voor Stranger Things seizoen 4, volume 2, duurt zo'n dertig seconden. Je kan wachten op de teaser, of hem onderaan dit bericht bekijken.

De teaser van Stranger Things laat weinig zien van het nieuwe stel afleveringen, al zien we wat omineuze beelden en de stem van de Vecna. Fans zullen zich alleen maar meer afvragen hoe het eindigt met dit nieuwe seizoen van de serie!

Stranger Things heeft het grootste seizoen tot nu toe. De negen afleveringen duren elk meer dan 70 minuten, maar de laatste twee gezamenlijk vier uur!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarschuwing voor kijkers 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

Waarschuwing voor kijkers 'Obi-Wan Kenobi'

Obi-Wan Kenobi waarschuwt de kijker voor geweld met kinderen, net als Stranger Thnigs.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ heeft officieel een disclaimer toegevoegd aan de eerste aflevering van Obi-Wan Kenobi. Dat nadat er op de Robb Elementary School in Ulvade, Texas, een dodelijke schietpartij plaatsvond waarbij 19 kinderen en 2 docenten vermoord werden.

Helemaal aan het begin van de serie Obi-Wan Kenobi volgen we een groep jonge Jedi, die proberen te overleven tijdens de dodelijke uitvoer van Order 66. Dat is een gruwelijk moment, waarbij duizenden slachtoffers vallen, waaronder kleine kinderen.

Obi-Wan Kenobi-waarschuwing
De disclaimer is niet te zien voor de aflevering zelf, maar wel in de 'Details'-sectie van sommige Disney+-accounts.

"Hoewel deze fictieve serie een voortzetting is van het verhaal van Star Wars-films die vele jaren geleden opgenomen zijn, kunnen sommige scènes voor de kijker als verstorend ervaren worden, met name in het licht van recente tragische gebeurtenissen. Waarschuwing: bevat geweld waar kinderen bij betrokken zijn."

Obi-Wan Kenobi is de tweede televisieserie die zo'n disclaimer heeft toegevoegd, nadat Netflix dat eerst deed met de serie Stranger Things. Die begint met een gruwelijke slachtpartij waarbij meerdere kinderen om het leven komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Handmaid's Tale' verliest hoofdrolspeelster
Series / Nieuws

'The Handmaid's Tale' verliest hoofdrolspeelster

Alexis Bledel verlaat de serie The Handmaid's Tale nog voor het vijfde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Alexis Bledel, die de rol van de weerbarstige handmaid Emily Malek speelde in vier seizoenen van The Handmaid's Tale, stopt met de Hulu-serie, nog voor het vijfde seizoen.

"Nadat ik er hard over heb nagedacht, had ik het gevoel dat dit het moment was om te stoppen," aldus de actrice in een statement tegenover Entertainment Weekly.

Enorm dankbaar voor The Handmaid's Tale
Bledel laat in een statement weten dat ze dankbaar is. "Ik ben voor altijd dankbaar aan Bruce Miller, die zo'n mooie en waarachtige scènes geschreven heeft voor Emily en voor Hulu, MGM, de cast en crew voor hun steun."

De laatste keer dat je Emily kon zien in The Handmaid's Tale, werd ze geholpen door June. Zij en andere handmaids namen wraak op commander Waterford door hem op brute wijze te vermoorden.

Er is weinig bekend over het vijfde seizoen van de serie The Handmaid's Tale. Wel is bekend dat het seizoen zich deels buiten Gilead af gaat spelen.

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 5 van The Handmaid's Tale te zien zal zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Jurassic World'-actrice betrokken bij 'Mandalorian' seizoen 3
Series / Nieuws

'Jurassic World'-actrice betrokken bij 'Mandalorian' seizoen 3

Er wordt steeds meer bekend over het creatieve team achter het derde seizoen van Mando.

Bryce Dallas Howard, die we als actrice kennen uit o.a. de Jurassic World-films, keert terug als regisseur voor een aflevering van The Mandalorian seizoen 3. De opnames van het nieuwste seizoen begonnen afgelopen najaar, dus Howards taken zitten er grotendeels op.

Afleveringen in het verleden werden geregisseerd door namen als Jon Favreau, Dave Filoni, Deborah Chow, Taika Waititi, Rick Famuyiwa, Robert Rodriguez, Peyton Reed en Carl Weathers. Tot dusver weten we alleen dat Weathers en Howard opnieuw van de partij zijn.

Zo vader, zo dochter
Filoni houdt zich momenteel als regisseur bezig met diverse afleveringen van Ahsoka. Peter Ramsey zal ook in elk geval één aflevering van die serie voor zijn rekening nemen.

Howard maakte haar regiedebuut met een aflevering van The Mandalorian seizoen 1. Ze trad daarmee in de voetsporen van haar vader Ron Howard, die we natuurlijk kennen van films als A Beautiful Mind, Apollo 13 en Rush.

De post-productie van The Mandalorian seizoen 3 is momenteel volop in gang. Het resultaat is vanaf februari 2023 te streamen via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegde 9 series nieuw toe
Series / Featured

Prime Video voegde 9 series nieuw toe

We zetten zoals altijd op zondag op een rij wat zoal nieuw is op Prime Video!

Elke zondag zetten we alle nieuwe series op Prime Video voor je op een rij. Deze zondag is natuurlijk niet anders!

Deze week voegde Prime Video 2 series met nieuwe seizoenen toe, en debuteerden er in totaal 7 nieuwe afleveringen. 9 toevoegingen dus aan de streamingdienst!

Coppers (seizoen 1): Vrouwe Justitia kan soms onrechtvaardig zijn als schuldigen vrijuit gaan terwijl kleine garnalen hard worden aangepakt. Commissaris Meerhout weet er alles van en opent de jacht op rechtvaardigheid.

LOL: Last One Laughing Germany (seizoen 3): Michael 'Bully' Herbig presenteert LOL: Last One Laughing, de eerste Duitse komediespelshow op Amazon Prime. Tien sterren uit de Duitse komedie voegen zich bij deze ultieme strijd om erachter te komen wie als laatste lacht. Wie kan serieus blijven? Welke performance laat geen oog droog? En wie blijft als laatste staande?

NIEUWE AFLEVERINGEN
Million Dollar More (S01E12)
Million Dollar Island (S01E12)
This Is Us (S06E12)
Lovestruck High (S01E04, S01E05 en S01E06)
De Kraak (S01E08)
Bosch: Legacy (S01E09 en S01E10)
Glas IJs (S01E02)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Stranger Things'? Check dan deze 3 series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'Stranger Things'? Check dan deze 3 series op Netflix

De serie Stranger Things is begonnen met zijn vierde seizoen, nu al klaar? Check dan deze series!

Het vierde seizoen van Stranger Things staat dan eindelijk op Netflix. Althans, het eerste deel, of 'volume', zoals Netflix dat zelf noemt. Netflix tipt zelf soortgelijke fantasyseries voor als je geen genoeg kan krijgen van Stranger Things.

We zetten dan ook drie toffe tips voor je op een rij in dit artikel. Stranger Things is een fantasyserie die draait om een heel andere realiteit, het Upside Down, waar mysterieuze en bloedgevaarlijke monsters vandaan komen. Een groepje tieners moet eerst hun eigen stadje Hawkins beschermen en later wordt dat alleen maar groter en gevaarlijker.

De drie toffe tips
Hou je van Stranger Things? Dan heeft Netflix deze drie tips voor je:

Locke & Key: Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden.

Shadow and Bone: Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen.

Fate The Winx Saga: Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix overwonnen door dé serie van dit moment
Series / Featured

Netflix overwonnen door dé serie van dit moment

Stranger Things staat uiteraard bovenaan het lijstje van Netflix deze week met meest bekeken series.

Een nieuwe week, een nieuwe top drie op Netflix. Uiteraard ontbreekt Stranger Things deze week niet bovenaan het lijstje. De serie doet het immers weer fantastisch en keerde na bijna drie jaar afwezigheid eindelijk terug met een bijzonder lang volume 1 van seizoen 4!

De nummer 1 van deze week is de hitserie Stranger Things, dat in juli gegarandeerd weer bovenaan de top drie komt te staan. Dan wordt namelijk het tweedelige tweede volume van dit vierde seizoen gelanceerd. The Lincoln Lawyer, waarvan bijna gegarandeerd een tweede reeks moet volgen, is de nummer twee. Nummer drie is de intense serie Entrevias, die draait om een boze oorlogsveteraan die strijdt tegen drugscriminelen. Daarmee nemen we ook afscheid van Ozark, dat wekenlang bovenaan stond.

Dit is de top drie
We zetten hieronder de drie series die het best scoren op een rij.

1. Stranger Things (seizoen 4, deel 1): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

2. The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière "” en zijn bekende Lincoln "” weer op als hij een moordzaak aanneemt.

3. Entrevias: Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.