Premièredatum tweede seizoen 'Halt and Catch Fire' geprikt

Uitzenddatum tweede seizoen Halt and Catch Fire

Het seizoen gaat op 31 mei van start.

Jim Pedd, 28 maart 2015 15:09

AMC heeft de premièredatum bekend gemaakt van het tweede seizoen van de serie Halt and Catch Fire. In de Verenigde Staten wordt op 31 mei begonnen met de uitzendingen. ”Aan ons gepassioneerde publiek en de critici die gedurende het eerste seizoen weg waren van de serie: we bedanken jullie voor je steun,” begon Jonathan Lisco, showrunner van de serie.
”Seizoen twee zal niet teleurstellen. We zullen nog dieper kijken naar de personages die we bedacht hebben en geven jullie alle emotionele en psychologische diepte die je bent gaan verwachten van Halt and Catch Fire. Tegelijk wordt de serie nog verslavender,” concludeerde hij.

Halt and Catch Fire gaat over de opkomst van de computer, begin van de jaren '80. De hoofdrolspelers van de serie zijn Lee Pace als Joe MacMillan, Scoot McNairy als Gordon Clark, Kerry Bishe als Donna Clarke en Mackenzie Davis als Cameron Howe.

Lees meer over: halt and catch fire, seizoen 2, tweede seizoen, premieredatum, startdatum, uitzenddatum, jonathan lisco, lee pace, scoot mcnairy

Informatie over de serie: Halt and Catch Fire

Populair nieuws