search

Ons nieuws van zaterdag 28 maart 2015

Chloë Sevigny krijgt vaste rol in 'American Horror Story: Hotel'
Series / Nieuws

Chloë Sevigny krijgt vaste rol in 'American Horror Story: Hotel'

Actrice gaat vaste rol spelen in het vijfde seizoen van de serie.

Chloë Sevigny zal in het vijfde seizoen van American Horror Story een vaste rol spelen. Dat kondigde de producent van de serie, Ryan Murphy aan op Twitter.Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Lady Gaga in dit seizoen een vaste rol zal krijgen.

Sevigny brak door met haar rol in de filmKids waarin ze een meid speelde die na haar eerste seksuele contact besmet raakt met HIV. Daarna was ze onder meer te zien in Boys Don't Cry tegenover Hilary Swank, waar ze een Oscar- en Golden Globe nominatie voor ontving. Na meerdere rollen in arthouse- films maakte ze de overstap naar de tv met wisselend succes. Zo was ze vijf seizoenen lang te zien in de serie Big Love waar ze onderdeel vormde van het ensemble. In 2014 kreeg ze de hoofdrol in Those Who Kill, een remake van een Scandinavische serie. Dit werd echter na een seizoen al stop gezet vanwege tegenvallende kijkcijfers.

Het is niet de eerste keer dat Sevigny in [url2=https://www.serietotaal.nl/3/american-horror-story]American Horror Story[/url2 te zien is. In het tweede seizoen speelde ze in zes afleveringen de nymfomane Shelley. Of ze opnieuw in de huid van hetzelfde personage zal kruipen, is niet bekend gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Premièredatum tweede seizoen 'Halt and Catch Fire' geprikt
Series / Nieuws

Premièredatum tweede seizoen 'Halt and Catch Fire' geprikt

Het seizoen gaat op 31 mei van start.

AMC heeft de premièredatum bekend gemaakt van het tweede seizoen van de serie Halt and Catch Fire. In de Verenigde Staten wordt op 31 mei begonnen met de uitzendingen. "Aan ons gepassioneerde publiek en de critici die gedurende het eerste seizoen weg waren van de serie: we bedanken jullie voor je steun," begon Jonathan Lisco, showrunner van de serie.

"Seizoen twee zal niet teleurstellen. We zullen nog dieper kijken naar de personages die we bedacht hebben en geven jullie alle emotionele en psychologische diepte die je bent gaan verwachten van Halt and Catch Fire. Tegelijk wordt de serie nog verslavender," concludeerde hij.

Halt and Catch Fire gaat over de opkomst van de computer, begin van de jaren '80. De hoofdrolspelers van de serie zijn Lee Pace als Joe MacMillan, Scoot McNairy als Gordon Clark, Kerry Bishe als Donna Clarke en Mackenzie Davis als Cameron Howe.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe featurette over stuntwerk 'Game of Thrones' S5
Series / Nieuws

Nieuwe featurette over stuntwerk 'Game of Thrones' S5

Ook het vijfde seizoen barst weer van de actie



HBO heeft een nieuwe featurette van Game of Thrones vrijgegeven. In de featurette worden de stuntmannen belicht, de onbezongen helden van menig serie en film. Je kunt de beelden hierboven bekijken. De cast van de populaire serie bestaat uit acteurs zoals o.a. Peter Dinklage, Emilia Clarke, Kit Harington en Maisie Williams.

Het vijfde seizoen van Game of Thrones gaat op 12 april van start. De cast van de serie wordt dit seizoen uitgebreid met acteurs zoals Alexander Siddig, Toby Sebastian, Nell Tiger Free, Keisha Castle-Hughes, Jessica Henwick, Rosabell Laurenti Sellers, DeObia Oparei, Jonathan Pryce, Hannah Waddingham, Enzo Cilenti, Michael Condron, en Adewale Akinnuoye-Agbaje.

D.B. Weiss en David Benioff produceren de serie wederom en fungeren ook als showrunners van het vijfde seizoen, dat voor het grootste deel gebaseerd zal zijn op het vierde en vijfde boek uit George R.R. Martins A Song of Ice and Fire-boekenreeks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.