Chloë Sevigny krijgt vaste rol in 'American Horror Story: Hotel'

Chloë Sevigny in 'American Horror Story: Hotel'

Actrice gaat vaste rol spelen in het vijfde seizoen van de serie.

Michelle Iwema, 28 maart 2015 17:11

Chloë Sevigny zal in het vijfde seizoen van American Horror Story een vaste rol spelen. Dat kondigde de producent van de serie, Ryan Murphy aan op Twitter.Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Lady Gaga in dit seizoen een vaste rol zal krijgen.
Sevigny brak door met haar rol in de filmKids waarin ze een meid speelde die na haar eerste seksuele contact besmet raakt met HIV. Daarna was ze onder meer te zien in Boys Don't Cry tegenover Hilary Swank, waar ze een Oscar- en Golden Globe nominatie voor ontving. Na meerdere rollen in arthouse- films maakte ze de overstap naar de tv met wisselend succes. Zo was ze vijf seizoenen lang te zien in de serie Big Love waar ze onderdeel vormde van het ensemble. In 2014 kreeg ze de hoofdrol in Those Who Kill, een remake van een Scandinavische serie. Dit werd echter na een seizoen al stop gezet vanwege tegenvallende kijkcijfers.

Het is niet de eerste keer dat Sevigny in [url2=https://www.serietotaal.nl/3/american-horror-story]American Horror Story[/url2 te zien is. In het tweede seizoen speelde ze in zes afleveringen de nymfomane Shelley. Of ze opnieuw in de huid van hetzelfde personage zal kruipen, is niet bekend gemaakt.


Bron: Latin Times

Lees meer over: American Horror Story, Chloe Sevigny, Those Who Kill, Kids, HIV, Lady Gaga, Big Love, Hotel, nymfomane, Shelley

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws