search
Mace Windu verschijnt in Star Wars 'Tales of the Jedi'
Series / Nieuws

Mace Windu verschijnt in Star Wars 'Tales of the Jedi'

Er komt een nieuwe animatieserie in het Star Wars-universum, en Mace Windu gaat er ook in verschijnen.

Afgelopen zaterdag heeft Dave Filoni officieel Tales of the Jedi onthuld, een Star Wars-animatieserie waarin Liam Neeson terugkeert als Qui-Gon Jinn. En, blijkbaar, ook de enige echte Mace Windu.

Dat blijkt uit een afbeelding die online rondgaat, en in de onderstaande Tweet te zien is. Hier zien we Mace Windu inderdaad in de achtergrond staan.

Mace Windu in Tales of the Jedi
Tales of the Jedi is een anthologieserie, wat betekent dat er iedere aflevering een nieuw verhaal wordt besproken dat losstaat van de rest. Zo kan de serie dus steeds een nieuwe Jedi uitlichten, wat in ieder geval het plan lijkt te zijn voor het eerste seizoen.

Tales of the Jedi komt later dit jaar uit en heeft verschillende periodes van de Star Wars-tijdlijn gepakt om te laten zien.

In maart sprak Mace Windu-acteur Samuel L. Jackson nog over een mogelijke terugkeer van de Jedi-meester. Hij zag het zeker weleens gebeuren: "Zeker. Er is een grote geschiedenis van mensen die terugkeren naar Star Wars." Of hij ook open staat om de rol van Mace Windu weer in te vullen? Laten we hopen van wel!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen