Gaat 'Obi-Wan Kenobi' langer door?

Gaat 'Obi-Wan Kenobi' langer door?

Obi-Wan Kenobi zou eigenlijk maar zes afleveringen duren, maar Ewan McGregor hint ernaar dat er meer afleveringen komen.

Niels Arts, 30 mei 2022 15:58

Obi-Wan Kenobi-acteur Ewan McGregor verscheen tijdens de derde dag van Star Wars Celebration als een verrassing een extra keer op het podium, om een wel heel interessante hint te geven. Komen er meer afleveringen van Obi-Wan Kenobi?
Ewan McGregor was afgelopen weekend voor het eerst sinds 17 jaar te zien als Obi-Wan Kenobi, in de Disney Plus-serie met dezelfde naam. Zo ver we weten zien we hem zo nog vier afleveringen voordat het eerste seizoen van Obi-Wan Kenobi afgelopen is. Of toch niet?

Meer afleveringen van Obi-Wan Kenobi?
Dit zei McGregor tijdens de show: "Het was geweldig om de eerste twee afleveringen van Obi-Wan Kenobi te zien. Ik hoop dat jullie genieten van aflevering drie en dan vier en vijf en zes... en zeven en acht en negen ten!"

Helaas blijkt het niet meer dan een droom te zijn, aangezien Comic Book aan Disney om duidelijkheid vroeg en ze reageerden dat het slechts "wishful thinking" was. Jammer, maar niet onverwacht. Foto's van het moment waarop McGregor dit zei, zie je hieronder.Bron: Comic Book

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws