search
Vierde seizoen 'Borgen' is wellicht het laatste
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'Borgen' is wellicht het laatste

Als we Sidse Babett Knudsen mogen geloven is het einde voor de geliefde reeks nabij...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
[b]De Deense dramaserie Borgen doet het sinds jaar en dag uitstekend. Heel wat mensen zijn dan ook fan van de meeslepende reeks. Voor deze fans is er nu echter slecht nieuws.

Er wordt altijd wel een beetje gespeculeerd over de toekomst van een serie zolang er nog geen nieuw seizoen is aangekondigd. Dat hoeft niet te verbazen. Echter is er zelden zo'n uitgesproken mening als deze van Sidse Babett Knudsen nu.

Sidse Babett Knudsen speelt de hoofdrol in Borgen. Zij heeft ondertussen aangegeven dat ze verwacht dat het vierde seizoen het definitieve einde zal zijn van de reeks. Opvallend, want de maker van de reeks, namelijk Adam Price had eerder al te kennen gegeven dat de kans bestaat dat er toch nog een vervolg zal komen.

2 juni
Voor Sidse Babett Knudsen betekende de serie Borgen haar internationale doorbraak. Ondanks het feit dat ze dus voor haar zeer belangrijk is geweest heeft ze aangegeven dat zij van mening is dat het vierde seizoen een mooie afsluiter vormt. Ze geeft daarbij te kennen dat ze er vanuit gaat dat ook Netflix haar daar in zal volgen.

Het vierde seizoen van Borgen moet op moment van schrijven nog verschijnen. Ze staat dan ook gepland voor lancering op 2 juni op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen