search
Deze actrice verlaat 'Fear the Walking Dead'
Series / Nieuws

Deze actrice verlaat 'Fear the Walking Dead'

Van vluchten voor zombies naar het aanvragen van een ww-uitkering...

De aflevering van Fear the Walking Dead van afgelopen zondag was een bijzondere. Niet alleen betrof het de 100e aflevering van de spinoff-serie, maar ook de laatste keer dat we Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey) in de serie zien.

Na zeven seizoenen en één zombiebeet werd Alicia's lot duidelijk in de voorlaatste aflevering van Fear seizoen 7. En hoewel ze dus aan haar einde is gekomen, heeft ze het uiteindelijk langer volgehouden dan broer Nick (Frank Dillane) en moeder Madison (Kim Dickens).

Tijdens Fear the Walking Dead: Episode Insider bevestigde co-showrunner Andrew Chambliss dat de aflevering, die de titel Amina draagt, inderdaad de laatste is voor Debnam-Carey als Alicia, het enige personage uit de pilot-aflevering uit 2016 die gedurende alle seizoenen van de Walking Dead-spinoff te zien was.

Chambliss zei er het volgende over:

"Het was erg moeilijk om de laatste aflevering voor Alicia te schrijven en afscheid van haar te nemen, zowel als personage als Alycia de actrice. Ze is zo'n belangrijk onderdeel van de serie geweest sinds het prille begin. Toch hebben we hier al een tijdje naartoe gewerkt in nauwe samenwerking met Alycia."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen