Gerucht: Nieuwe 'Star Trek' op komst

Gerucht: Nieuwe Star Trek op komst

Er is ook al iets bekend over het verhaal van de serie.

Jim Pedd, 29 maart 2015 om 13:00

LatinoReview meldt dat er voor het eerst sinds het in 2005 geëindigde Star Trek Enterprise weer een nieuwe serie in de Star Trek-franchise gaat komen. De franchise is met succes door J.J. Abrams gereboot in 2008 en viert volgend jaar zijn vijftigste verjaardag. Nu zou er dus een gloednieuwe serie moeten komen.
CBS zou een eerder ontwikkeld verhaal van regisseur Abrams, Bryan Singer, Christopher McQuarrie en producenten Geoffre Thorne en Robert Burtnett willen baseren. Het verhaal speelt zich nog na Voyager af, waarin de Federation grotendeels uit elkaar gevallen is. Zo zijn de Vulcans er in z’n geheel uit gestapt en werken ze nu samen met de Romulans. Ook de Klingons hebben een nieuwe rol in dat concept en zijn nu krijgsmonniken geworden.

Kortom: de serie zou zich zover in de toekomst afspelen, dat de zender en creatieve krachten, alle kans hebben om alles nieuw vorm te geven. Er is zo veel meer vrijheid achter de schermen. Of die serie gebruikt wordt, is de vraag, maar volgens LatinoReview, zou men de verhaallijn graag willen gebruiken. Dat komt deels omdat er al een pilot klaar ligt voor het project, maar die moet dus nog verfilmd worden.

Mogelijk volgt snel meer informatie, want naar verluidt zou men in 2016 willen beginnen met de uitzendingen.

Bron: Latino Review

Lees meer over: star trek, federation, serie, seizoen, nieuw, cbs, reboot, toekomst, voyager, enterprise, franchise

Populair nieuws