search
Netflix voegt al deze series nieuw toe komende week
Series / Featured

Netflix voegt al deze series nieuw toe komende week

Netflix laat zijn aanbod weer flink groeien met een stel leuke titels deze week.

Elke maandag blikken we even vooruit: welke series kan je allemaal nieuw verwachten op de grootste streamingdienst van dit moment, Netflix? We hebben zeven titels.

VANAF 6 JUNI
My Liberation Notes: Drie broers en zussen zijn de dagelijkse monotonie van hun nietszeggende volwassen levens moe en gaan op zoek naar meer voldoening en vrijheid.

Baby Fever: Als een dronken vruchtbaarheidsarts zichzelf insemineert met het sperma van haar ex, probeert ze haar zwangerschap uit te leggen en haar verloren liefde terug te winnen.

VANAF 9 JUNI
Rhythm + Flow France: Franse rappers freestylen, battlen en dichten hun weg naar een levensveranderende prijs van 100.000 euro in een muziekcompetitie met Niska, Shay en SCH als juryleden.

VANAF 10 JUNI
Sergio & Gasten: Miniserie: Topchef Sergio Herman nodigt bekende gasten uit Nederland en België uit om samen met hem op culinaire avonturen te gaan.

First Kill: Verliefd worden is lastig voor de tieners Juliette en Calliope: de een is vampier, de ander vampierjager "“ en beiden zijn klaar om hun eerste slachtoffer te maken.

Peaky Blinders (seizoen 6): Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

Intimacy: De carrière van een opkomende politica wordt bedreigd wanneer een heimelijk opgenomen seksvideo uitlekt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen