Deze 3 nieuwe series van HBO Max, Netflix en Prime Video wil je niet missen

3 nieuwe series op HBO Max, Netflix en Prime Video

HBO Max, Netflix en Prime Video voegen weer een stel toffe nieuwe series toe deze week.

Jim Pedd, 6 juni 2022 06:00

Elke maandag blikken we vooruit op de komende grootste en meest interessante nieuwe series op de grootste streamingdiensten van dit moment: Netflix, HBO Max en Prime Video.

Deze week hebben we van die drie streamingdiensten een serie. Alleen Disney+ ontbreekt in het lijstje, niet omdat we willen, maar omdat The Mouse House geen nieuwe titels heeft aangekondigd voor de maand juni. En we proberen in deze rubriek eigenlijk alleen de nieuwe titels aan te kondigen. Kortom: een apart weekje.

VANAF 7 JUNI OP HBO MAX
Irma Vep: Mira (Alicia Vikander) is een Amerikaanse filmster die teleurgesteld is in haar carrière en net uit een relatie komt. Ze gaat naar Frankrijk om de rol van “Irma Vep” te spelen in een remake van de klassieke stomme Franse film Les Vampires. Mira raakt met zichzelf in de knoop wanneer in deze kleurrijke misdaadthriller haar eigen persoonlijkheid en haar personage steeds meer met elkaar versmelten. IRMA VEP onthult het mysterieuze gebied van de scheidslijnen van fictie en werkelijkheid, van vals en echt, en van kunst en leven.

VANAF 10 JUNI OP NETFLIX
Peaky Blinders (seizoen 6): Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

VANAF 10 JUNI OP PRIME VIDEO
Fairfax: De bende is terug voor meer plezier in seizoen twee van deze humoristische komedie die de tegenslagen volgt van vier middelbare scholieren die hun plaats willen verdienen in de cultuur. Het is een moderne kijk op de tijdloze strijd om erbij te horen en op te vallen, vast te houden aan je ride-or-die crew, en je eerste crush te kussen - die misschien AI is. Alle acht afleveringen gaan op 10 juni wereldwijd exclusief in première op Prime Video.

Lees meer over: HBO Max, Netflix, Prime Video, preview

Populair nieuws