search
Nieuwe 'Percy Jackson'-foto vanaf de set
Series / Foto's

Nieuwe 'Percy Jackson'-foto vanaf de set

Percy Jackson and the Olympians ziet er uit alsof de serie eindelijk op gang komt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van de nieuwe serie Percy Jackson and the Olympians zijn in volle gang. Dat nadat Rick Riordan, schrijver van de boeken, een hele tijd aan de serie heeft moeten werken.

In 2010 en 2013 kregen we films te zien gebaseerd op zijn Percy Jackson and the Olympians-boeken: Percy Jackson and the Lightning Thief en vervolgfilm Percy Jackson: Sea of Monsters. Hoewel er meer boeken zijn, kwamen er niet nog meer films.

Percy Jackson and the Olympians
Percy Jackson and the Olympians werd in januari officieel aangekondigd door Disney+. Met volle steun van schrijver en bedenker Rick Riordan, die recent op Twitter een nieuwe foto vanaf de filmset deelde. Onderaan dit bericht kan je die zien.

Afgelopen april werd onthuld dat acteur Walker Scobell de hoofdrol in Percy Jackson and the Olympians speelt. Naast hem zie je Aryan Simhadri als Grover, een van de beste vrienden van Percy. Bovendien speelt Leah Sava Jeffries de rol van Annabeth.

Disney+ kwam ook al met een synopsis van de serie Percy Jackson and the Olympians:

Percy Jackson and the Olympians vertelt het verhaal van een twaalfjarige hedendaagse halfgod, Percy Jackson, die leert accepteren welke nieuwe goddelijke krachten hij heeft. Maar dan beschuldigt Zeus hem ervan zijn voornaamste bliksemschicht gestolen te hebben. Met behulp van zijn vrienden Grover en Annabeth moet Percy een avontuur ondernemen om hem te vinden en orde terug te brengen naar Olympus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen