search
Tien nieuwe series op Netflix deze week
Series / Featured

Tien nieuwe series op Netflix deze week

Netflix heeft heel wat toffe nieuwe series toegevoegd aan zijn aanbod deze week.

Elke vrijdag duiken we in het nieuwe aanbod van Netflix. Deze week is uiteraard niet anders! Vandaag hebben we tien nieuwe titels voor je.

Riverdale (S06E16): De spanningen lopen op, en niet alleen over Pops koffie en pogingen om vakbondslid te worden. Cheryl is nieuwsgierig in Percivals winkel. Een indringer valt Jughead aan.

The Future Diary (2 seizoenen): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

The Team (2 seizoenen): Europol stelt een team van toprechercheurs samen om de moordenaar op te sporen die verantwoordelijk is voor een reeks gruwelijke moorden in diverse landen.

Borgen - Power & Glory: De carrière van minister van buitenlandse zaken Birgitte Nyborg staat op het spel wanneer een conflict over olie in Groenland een internationale crisis dreigt te worden.

Green Mothers' Club: Vijf moeders in een competitieve basisschoolgemeenschap houden hun vijanden goed in de gaten, maar elkaar nog meer, terwijl afgunst en geheimen hun leven overhoopgooien.

Twee Zomers: Een groep hechte vrienden komt weer bijeen voor een luxe vakantie, tientallen jaren nadat een van hen seksueel werd aangerand door anderen in de groep.

The Perfect Mother: Een toegewijde moeder, overtuigd dat haar dochter niet schuldig is aan moord, ontdekt verontrustende waarheden als de scheidslijn tussen slachtoffer en dader vervaagt.

As the Crow Flies: Een jonge fan wurmt zich naar binnen bij de redactie van een ervaren presentator. Ze krijgt te maken met de donkere kant van ambitie, afgunst en gezien willen worden.

Floor Is Lava (seizoen 2): Teams nemen het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. Nee, serieus.

Surviving Summer (seizoen 1): Een rebelse tiener uit New York wordt van school gestuurd en verbannen naar Australië. Daar zorgt ze voor opschudding in de vriendenkring van een jonge surfer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen