search
Roodharige 'Harry Potter'-ster te zien in trailer nieuwe Netflix-horrorserie
Series / Nieuws

Roodharige 'Harry Potter'-ster te zien in trailer nieuwe Netflix-horrorserie

De serie wordt gemaakt onder toeziend oog van filmlegende Guillermo Del Toro ('Nightmare Alley').

Niemand minder dan regisseur Guillermo Del Toro gaat voor Netflix aan de slag om een nieuwe hitserie te produceren. Daarbij heeft hij een topcast bij elkaar gesprokkeld, waarvan één acteur de kroon spant: Rupert Grint, de acteur van Ron Wemel uit Harry Potter.

Nadat Del Toro eerder dit jaar de bioscopen veroverde met zijn laatste thriller Nightmare Alley komt zijn nieuwe werk direct naar Netflix. De Oscarwinnaar zal namelijk weer terugkeren naar zijn origine: horror. Gek genoeg zal hij geen van de afleveringen regisseren, maar wel produceren.

De anthologieserie Cabinet of Curiosities zal een reeks aan horrorverhalen laten zien, die sterk leunen op de oudere conventies van het genre, inclusief begraafplaatsen, uilen en oude kerken. Een indruk hiervan is al duidelijk in de trailer te vinden.

Een aanzienlijke cast
Onder de castleden bevinden zich flinke namen, bijvoorbeeld Andrew Lincoln uit The Walking Dead-serie. Maar de bekendste is toch wel Rupert Grint, die al ervaring heeft opgedaan binnen het genre bij de horrorserie Servants. Andere namen, die te zien zullen zijn, zijn Eric André, Kate Micucci, Sofia Boutella, Charlyne Yi en Ismael Cruz Córdova.

De verwachting is dat de serie rond Halloween 2022 te streamen zal zijn. Zie de trailer hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen