Bizarre Netflix-serie '1899' krijgt trailer van de makers van 'Dark'

Ambitieuze Netflix-serie '1899' krijgt trailer

Aan het einde van dit jaar keren de makers van Dark terug naar Netflix met 1899.

Bram de Groot, 7 juni 2022 14:11

De makers van de internationaal geprezen serie Dark keren terug naar Netflix met de mysteriethrillerserie 1899, die zich afspeelt op het schip. Er is een eerste trailer verschenen, samen met een featurette waarin wordt ingegaan op het gebruik van de virtuele set 'The Volume' om de serie te creëren.
In de serie verlaat een groep Europese migranten Londen op een stoomschip. Ze willen een nieuw leven beginnen in New York City. Maar wanneer ze een ander migrantenschip op open zee tegenkomen, begint hun reis in een nachtmerrie te veranderen.

Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial en Anton Lesser spelen rollen in de serie, gemaakt door Jantje Friese en Baran bo Odar.

Eerste trailer voor 1899
"What is lost will be found," valt er op YouTube bij de teaser trailer te lezen. Hieronder kun je de eerste beelden uit 1899 bekijken. De serie 1899 moet in de herfst van dit jaar in première gaan op Netflix.


En hieronder staat ook een video met beelden van achter de schermen. Baran bo Odar en Jantje Friese, de makers van Dark, geven ons een kijkje achter de schermen, inclusief hoe deze tot leven werd gebracht met behulp van 's werelds meest geavanceerde productietechnologie.Bron: Netflix

Lees meer over: 1899, Netflix, Dark

Populair nieuws