'The Lord of the Rings'-serie krijgt veel seizoenen

'The Lord of the Rings'-serie krijgt 5 seizoenen

The Rings of Power zal komende jaren het gezicht worden van Prime Video.

Bram de Groot, 7 juni 2022 14:49

Het komt zelden voor dat een tv-serie weet hoe het zal eindigen voordat deze is begonnen. Maar gezien het exorbitante prijskaartje dat aan The Lord of the Rings: The Rings of Power hangt, wilde Amazon waarschijnlijk het er niet op gokken.
Dit is dan ook waarschijnlijk de reden dat de producenten van de serie de tijd namen om een goed plan uit te werken. In gesprek met Empire sprak co-showrunner JD Payne over de toekomst van de serie na het komende eerste seizoen.

The Rings of Power al helemaal uitgestippeld
"We weten zelfs wat ons laatste shot van de laatste aflevering zal zijn," zei Payne. "De rechten die Amazon kocht waren voor een serie van 50 uur. Ze wisten vanaf het begin dat dit de grootte van het canvas was - dit was een groot verhaal met een duidelijk begin, midden en einde."

"Er zijn dingen in het eerste seizoen die pas in seizoen 5 hun vruchten afwerpen," voegde Payne toe over The Rings of Power.

Het eerste seizoen start op 2 september op Prime Video van Amazon en heeft tien afleveringen. Het is nu te hopen dat het publiek en de critici het eerste seizoen goed ontvangen.Bron: Empire

Lees meer over: The Lord of the Rings, Amazon Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws