search
Griezelige eerste trailer 'The Midnight Club' van Netflix
Series / Trailer

Griezelige eerste trailer 'The Midnight Club' van Netflix

De volgende miniserie van expert Mike Flanagan (The Haunting of Hill House).

Netflix heeft de eerste teaser uitgebracht voor The Midnight Club. De serie van Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, Midnight Mass) en zijn nieuwste horrorserie voor de streamingdienst en een verfilming van Christopher Pike's YA-horrorroman met dezelfde titel.

The Midnight Club is gebaseerd op de roman van Pike uit 1994 en speelt zich af in Rotterdam Home, een hospice voor terminaal zieke tieners waar een groep patiënten om middernacht begint samen te komen om enge verhalen te delen. De groep sluit een pact dat wie van hen het eerst sterft, contact zal opnemen met de anderen.

In de miniserie zal horroricoon Heather Langenkamp (A Nightmare at Elm Street) de hoofdrol spelen als een raadselachtige arts die het hospice leidt. Ze wordt vergezeld door Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard en Sauriyan Sapkota, die allemaal "de titulaire club van terminaal zieke jonge volwassenen" zullen vertolken.

Eerste trailer voor The Midnight Club
Op vrijdag 7 oktober zal The Midnight Club op Netflix in première gaan en hieronder zie je de eerste trailer die verscheen tijdens Netflix' Geeked Week. De trailer geeft ons een eerste blik op de hoofdcast, terwijl we ook de donkere en griezelige toon van de serie ervaren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen