Apple TV+ zet flink in met 2 extra seizoenen op deze serie met Gary Oldman

De Britse, geestige spionageserie neigt meer naar de jolige Austin Powers dan naar James Bond.

Mitchell van Vuren, 8 juni 2022 06:35

Het tweede seizoen van de serie Slow Horses is nog niet eens uit op Apple TV+, en plots zijn er al twee extra seizoenen beloofd door Apple Tv+. In april kwam pas het eerste seizoen online.
Slow Horses is een humoristisch spionagedrama, dat een team van MI5 volgt dat niet optimaal aan het functioneren is. Onder de naam van ‘Slough House’ bestaat het team uit spionnen, wiens carrière al lang is afgeschreven maar wie nog steeds in de laagste rangen werkzaam zijn bij de Britse geheime dienst.

Oldman speelt in de serie Jackson Lamb, en wordt vergezeld door de acteurs Kristen Scott Thomas, Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Freddie Fox, Chris Reilly, Samuel West, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan en Jonathan Pryce.

De nieuwe seizoenen
De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Mick Herson, dat tot het vierde boek zal worden gevolgd. Elk seizoen volgt dus elk het bijbehorende boek. Het tweede seizoen zal waarschijnlijk aan het einde van dit jaar verschijnen, maar voor seizoen 3 en 4 zijn nog geen releasedata bekend.

Voor kijkers met zin in een dosis slecht spionagewerk kan het eerste seizoen al gevonden worden op Apple TV+.

Bron: Comic Book

Lees meer over: slow horses, apple tv, gary oldman, MI5

Populair nieuws