search
Zo griezelig is Hawkins niet volgens achter-de-schermen-clip 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Zo griezelig is Hawkins niet volgens achter-de-schermen-clip 'Stranger Things'

Benieuwd hoe een opnamedag met de castleden van 'Stranger Things' eruitziet?

De cast van Stranger Things neemt in deze 'behind the scenes'-video kijkers mee tijdens een opnamedag van het vierde seizoen van de serie. In deze mini-documentaire van Netflix volgen we meerdere bekenden gezichten van aankomst tot make-up tot het grote moment voor de camera.

Het vierde seizoen van Stranger Things heeft het Netflix-publiek flink wakker geschud, en men kijkt verwachtingsvol uit naar de tweede helft van het seizoen. Nu geven de filmmakers een kijkje achter de schermen met een korte video over de opnames van het seizoen.

De video werd online gezet op Twitter door het officiële account van Stranger Things. In een kleine zeven minuten wordt getoond dat het in Hawkins ook een gezellige boel kan zijn.

Het doen en laten van de cast op de set
Aan het begin van de dag komen als eerste Millie Bobby Brown, Gatan Matarazzo en Caleb McLaughlin langs om in de make-up te worden gezet. Vervolgens is Matarazzo kort aan de beurt en gaan we gauw langs bij de set om te gaan starten met filmen. Ook introduceert Noah Schnapp nieuwkomer Eduardo Franco. En nog veel meer…

Bekijk de tweet met de video hieronder.

Aanbevolen artikelen