'The Mandalorian' seizoen 3 beter en duisterder dan ooit

'The Mandalorian' seizoen 3 duisterder dan ooit

Meerdere The Mandalorian-sterren hebben aangegeven dat we hoge verwachtingen mogen scheppen voor het derde seizoen van de serie.

Niels Arts, 8 juni 2022 om 09:28

Pedro Pascal, Carl Weathers, Katee Sackhoff en andere acteurs hebben aangegeven dat The Mandalorian seizoen 3 beter, duisterder en compacter dan seizoen 2 gaat worden.
Dat belooft veel goeds voor het derde seizoen van The Mandalorian. Veel weten we nog niet over het verhaal van The Mandalorian seizoen 3, behalve dan dat het op zal pakken na de gebeurtenissen uit The Book of Boba Fett, waarin we Din Djarin herenigd zagen worden met zijn kleine groene vriend Grogu.

The Mandalorian seizoen 3
Nu hebben verschillende acteurs zich uitgelaten over The Mandalorian seizoen 3. Zo zei Pedro Pascal, die het hoofdpersonage speelt, het volgende: "Het is nog beter dan de vorige. Ik durf veilig te zeggen dat je ervan gaat houden."

Carl Weathers, die naast zijn rol als Greef Karga in The Mandalorian ook afleveringen zal regisseren, stemt met zijn mede-acteur in. Hij zegt dat The Mandalorian seizoen "voller" is en "een stuk meer gewicht" heeft. "Het is zo compact met veel actie maar ook met veel karakter."

Katee Sackhoff, de actrice van Bo-Katan Kryze, zegt dat de "vibe" van The Mandalorian seizoen 3 "duister" is. Giancarlo Esposito, die Moff Gideaon speelt, noemt het seizoen "langer dan ooit."

De verwachtingen zijn dus groot. The Mandalorian seizoen 3 verschijnt begin 2023.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws