Eindelijk onthult 'The Walking Dead' zijn nieuwe serie

Eindelijk onthult 'The Walking Dead' nieuwe serie

AMC trekt de sluier helemaal af van de nieuwe serie Tales of the Walking Dead!

Jim Pedd, 9 juni 2022 om 07:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead-fans krijgen hun eerste officiële blik op diverse personages uit de gloednieuwe, nog te lanceren serie Tales of the Walking Dead.
We zien op de foto's onder meer Terry Crews en Olivia Munn, die hoofdrollen hebben in de serie Tales of the Walking Dead. De show laat zien dat Joe, het personage van Crews, de hoofdrol heeft want hij zit bovenop een motor. Zijn reisgenoot is Evie gespeeld door Munn, die in de bijrijdersstoel zit. Een ander beeld toont ons Samantha Morton als Dee, voordat ze bekend kwam te staan als Alpha, de leider van de Whisperers.

Tales of the Walking Dead-foto's
Tales of the Walking Dead gaat op zondag 14 augustus van start op AMC en AMC+. In Nederland is nog niet bekend waar de serie precies te zien zal zijn, al lijkt de kans groot dat het gewoon Disney+ zal worden.

Tales of the Walking Dead krijgt in eerste instantie zes afleveringen. Elke daarvan vertelt een volledig op zichzelf staand verhaal binnen het The Walking Dead-universum.

"Elke aflevering heeft een heel eigen toon en kijk op de wereld, maar in elk verhaal staat er veel op het spel. We volgen nieuwe personages die meedogenloze, levensbedreigende keuzes moeten maken in gevaarlijke situaties. We zien de apocalypse door verschillende ogen, ontdekken meer werelden, mythologie en mysteries van The Walking Dead", schrijft AMC in een statement over Tales of the Walking Dead.

Hieronder de foto's van Tales of the Walking Dead:


Bron: CBFR

Lees meer over: Tales of the Walking Dead, AMC, The Walking Dead

Populair nieuws