search
Dit is hoe het nu met de 'Ozark'-familie gaat
Series / Nieuws

Dit is hoe het nu met de 'Ozark'-familie gaat

Chris Mundy van de serie Ozark gaat in detail in op de toekomst van de familie Byrde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ozark-bedenker Chris Mundy vertelt hoe het er nu voor staat met de familie Byrde, vijf jaar na de finale van de Netflix-serie.

De serie Ozark werd in 2017 gelanceerd op Netflix en werd vrijwel meteen een hit voor de streamingdienst. Ozark volgt de criminele zaken van witwasser Marty Byrde en zijn pogingen om zijn familie veilig te houden van meedogenloze Mexicaanse drugskartels.

Ozark-einde
Velen hadden verwacht dat de familie Byrde in de gevangenis zou eindigen, of ten minste om het leven zou komen. Maar aan het einde zagen we Marty, zijn vrouw Wendy en hun twee kinderen allemaal overleven. Maar privédetective Mel Sattem ontdekte het bewijs dat hij nodig had om Marty en Wendy gevangen te zetten.

Waarop Jonah hem doodschoot en het scherm ineens zwart werd. Ozark is voor nu voorbij, al wil Jason Bateman best terugkeren als Marty in een film of toekomstige serie.

Duidelijk is dat Ozark voorlopig klaar is. Mundy denkt dat de familie nu in een ander deel van de VS wonen. "De familie Byrde gaat naar het MIdwesten en zal in zekere zin hun politieke invloed aanwenden om nationale politiek te dicteren," aldus Mundy.

De Byrde-familie blijft dus bijeen en heeft steeds meer impact, blijkt.



Aanbevolen artikelen