search
Nieuwe trailer 'Black Bird' met Ray Liotta in laatste rol voor zijn dood
Series / Nieuws

Nieuwe trailer 'Black Bird' met Ray Liotta in laatste rol voor zijn dood

Na Liotta's dood op 26 mei komt nu de eerste trailer uit van de serie, waar Liotta zijn laatste rol in speelt.

Wereldwijd werd het filmpubliek geshockeerd door de plotselinge dood van Ray Liotta (Goodfellas; Hannibal) op 26 mei 2022 tijdens een opname in de Dominicaanse Republiek. Apple TV+ heeft nu de eerste trailer uitgebracht van de serie Black Bird, waarin de beroemde acteur voor het laatst te zien zal zijn.

Ray Liotta heeft een lange filmcarrière achter de rug, waarbij hij een van de bekendste gezichten werd van de gangster- en de politiefilm. Als hoofdpersoon van Goodfellas heeft hij bij verre het meeste naam verkregen in de rol van een Italiaanse gangster in de VS.

Maar ook zijn rollen zijn memorabel in Cop Land en Something Wild. Voor de laatste film werd hij genomineerd voor een Golden Globe. En leuk feitje: hij sprak ook de stem in van Tommy Vercetti in het videospel Grand Theft Auto: Vice City.

Laatste rol in Black Bird
Nog net op tijd is de serie Black Bird opgenomen voordat de acteur overleed in zijn slaap op 67-jarige leeftijd. De synopsis is als volgt: "De veroordeelde Jimmy Keene (Taron Egerton) wordt voor een levensveranderende keuze geplaatst - of hij moet een zwaarbewaakte gevangenis in om een een gestoorde en vermoede seriemoordenaar Larry Hall (Paul Walter Hauser) te bespioneren, of hij mag zijn hele straf van tien jaar uitzitten."

In de trailer is Liotta te zien als de vader van Jimmy Keene, die zijn nek uitsteekt om zijn zoon in de cel te helpen. Hopelijk zullen we meer van hem te zien gaan krijgen in de komende clips! De serie zal online komen op Apple TV+ op 8 juli.

Aanbevolen artikelen