'Stranger Things'-maker geven fout toe

'Stranger Things'-maker geven fout toe

Stranger Things maakte een foutje rond een van zijn hoofdpersonen en dat geven de makers toe.

Jim Pedd, 9 juni 2022 11:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Stranger Things seizoen 4, volume 1, is gelanceerd op Netflix. We moeten nu nog krap een maand wachten op de release van volume 2. Maar intussen hebben fans een foutje ontdekt in het eerste deel.
De makers van Stranger Things blijken namelijk vergeten te zijn dat ze de verjaardag van Will Byers al bekend hadden gemaakt. Die is nu ineens anders!

Stranger Things-fout
De Duffers reageerden als volgt op Variety. "Hoe wil je hierop reageren?" vroeg Ross Duffer.

"De eerlijke reactie is, dat wij, net als de personages in de serie, ook Wills verjaardag vergeten waren. Dus de vraag is nu of we de verjaardag van Will aanpassen. Of dat we het gewoon heel verdrietig laten zijn," aldus Matt.

"Weet je, George R.R. Martin heeft iemand - ik bedoel, zijn verhaal is gigantisch, nog groter dan dat van ons - en Stephen King ook. Iemand die alles in de gaten houdt. Dat hebben wij ook nodig. We hebben dat niet. Dus Ross en ik, ik bedoel, mijn geheugen is niet goed, wij hebben dat nodig. We willen niet dat mensen denken dat we niet van Will houden. Juist wel! Maar nu we Dustins verjaardag dit seizoen genoemd hebben, willen we dat zeker niet meer vergeten."

Ross: "Ik denk dat we het gewoon gaan George Lucassen!"
Bron: Variety

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, matt duffer, ross duffer

Populair nieuws