search
Boba Fett moet weer een badass worden volgens acteur
Series / Nieuws

Boba Fett moet weer een badass worden volgens acteur

Na een ietwat stroeve start van The Book of Boba Fett, is het volgens de acteur tijd dat de bounty hunter weer een badass wordt.

The Book of Boba Fett verscheen vorig jaar op Disney Plus met gemengde reacties. Boba Fett-acteur Temuera Morrison denkt het probleem geïdentificeerd te hebben: Boba Fett moet namelijk weer een "badass" worden.

De Boba Fett die we zien in The Book of Boba Fett is op sommige momenten wel degelijk een badass, zoals in bepaalde gevechtssituaties, maar voor een groot gedeelte van de serie zien we hem vrij inactief als de daymo van Tatooine's Mos Espa. Hij wil heersen met respect, niet angst.

Badass Boba Fett
Dat komt niet bepaald overeen met de Boba Fett die we kennen uit de originele Star Wars-films. Hoewel de bounty hunter destijds niet eens zo heel vaak op het scherm zagen, maakte hij een indruk die ruim veertig jaar later nog niet vergeten is.

Want ja, de 'oude' Boba Fett was een echte badass. De huidige acteur van de bounty hunter, Temuera Morrison, wil graag zien dat Fett zijn oude glorie terugkrijgt. Hij zegt dat het tijd is om Boba Fett terug te brengen "naar zijn badass-manieren. Er zijn geen twee manieren om dat te vertellen."

"Maar daar heb ik niets over te zeggen. Ik zie wel wat er gebeurt." In ieder geval is het dus duidelijk wat de acteur van Boba Fett graag van het personage wil zien.

Het is nog niet bevestigd of er een tweede seizoen van The Book of Boba Fett komt. Aangezien het vooralsnog de minder populaire Mandalorian-gerelateerde serie van de twee blijkt te zijn, vraagt Disney zich misschien af of ze hun focus niet niet zo goed op meer The Mandalorian-content kunnen leggen.

Aanbevolen artikelen