Chris Pratt knalt erop los in 'The Terminal List'

Chris Pratt knalt erop los in 'The Terminal List'

De nieuwe actiethrillerserie verschijnt binnenkort op de streamer Prime Video.

Bram de Groot, 9 juni 2022 om 13:04

De streamer Prime Video van Amazon heeft de volledige trailer vrijgegeven voor zijn actieserie The Terminal List. De big budget-serie heeft Chris Pratt (Jurassic World Dominion) in de hoofdrol en is gebaseerd op de bestseller van Jack Carr.
Het verhaal volgt een Navy SEAL (Pratt) die de enige overlevende is van een geheime missie met erg hoge inzet. Tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn schuld brengen hem ertoe om bewijs te achterhalen over de duistere krachten die hem en zijn familie tegenwerken.

Enorm veel grote namen
Taylor Kitsch, Constance Wu, Jai Courtney, Riley Keough, Jeanne Tripplehorn, Arlo Mertz, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Sean Gunn, Stephen Bishop, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole en Alexis Louder spelen allemaal rollen in de serie waarvan veel verwacht wordt.

Pratt, Antoine Fuqua en Jon Schumacher produceren de serie. De volledige serie van acht afleveringen van de serie wordt op 1 juli op de streamer online gezet.
Bron: Prime Video

Lees meer over: The Terminal List, Prime Video, Chris Pratt

Populair nieuws