Nieuwe details over 'Horizon'-serie gelekt

Nieuwe details over de onlangs aangekondigde Horizon-serie zijn gelekt door een industrie-insider.

Niels Arts, 09-06-2022 14:53

De Horizon-franchise van Sony PlayStation krijgt een tv-serie. Dit was al bekend, maar nu zijn er nieuwe details over deze serie online gelekt.
De Horizon-franchise kent tot nu toe twee games: Horizon Zero Dawn en het eerder dit jaar verschenen Horizon Forbidden West. Enkele weken geleden maakte Sony bekend dat de franchise een tv-serie krijgt die op Netflix uit gaat komen. Nu zijn hier meer details over bekend.

Details Horizon tv-serie
Het nieuws komt niet van een officiële bron, maar van de betrouwbare gamesindustrie-insider Jeff Grubb. Onlangs sprak hij tijdens een livestream over de Horizon-serie.

De volgende details gaf hij weg: Het heet Horizon 2074; de serie vindt plaats over twee tijdperiodes: één tijdens de games, één wanneer de 'oude wereld' eindigde; het is geen reboot van de game, maar verklaart wel enkele aspecten die in de games zijn gebeurd; het speelt zich af in Toronto.

Naast een tv-serie over de Horizon-games werkt Sony ook aan series voor God of War, Gran Turismo en The Last of Us. Dit laatste project is al een tijdje aan het filmen. Ook komt er een Ghost of Tsushima-film.


Bron: Comic Book

Lees meer over: Horizon, Sony, PlayStation, Netflix, Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix