Nieuwste Marvel-serie hard aangepakt op IMDb

Nieuwste Marvel-serie hard aangepakt op IMDb

Nieuwste Marvel-serie van Disney+ krijgt heel wat slechte scores op de IMDb.

Bram de Groot, 9 juni 2022 om 14:16

Ondanks dat het een van de best door critici beoordeelde projecten van Marvel Studios is, doet Ms. Marvel het niet goed bij het publiek van een populaire filmwebsite IMDb. Op woensdag werd de IMDb-pagina van de serie overspoeld met negatieve recensies.
De meeste kritiek is er op de verandering in de superkracht van het personage, al wordt er ook verwezen naar Captain Marvel, een andere MCU-project dat opzettelijk werd gebombardeerd toen deze voor het eerst in de bioscoop verscheen.

Worden er straks recensies verwijderd?
Op een gegeven moment werden de bombardementen van negatieve recensies van Captain Marvel zo massaal dat Rotten Tomatoes ervoor koos 50.000 recensies te verwijderen. Destijds had de film meer negatieve recensies dan volledige recensies voor Avengers: Endgame, de populairste MCU-film op het platform.

Op het moment van schrijven vormen de negatieve recensies van Ms. Marvel bijna 25 procent van alle recensies die op IMDb zijn ingediend. Daarentegen scoort mevrouw Ms. Marvel een lekkere Fresh-beoordeling van 89 procent onder het publiek op Rotten Tomatoes.

Op het moment van schrijven staat Ms. Marvel op een duidelijk lagere 6,6 / 10 op de IMDb. De eerste aflevering van de Marvel-serie staat nu op Disney+.
Bron: IMDb

Lees meer over: Ms Marvel, The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If, Hawkeye, Brie Larson

Populair nieuws