Lekker! HBO Max kwam met 18 nieuwe series deze week

HBO Max kwam met 18 nieuwe series deze week

De streamingdienst HBO Max voegde weer heel wat series nieuw toe deze week.

Jim Pedd, 11 juni 2022 12:09

17 nieuwe series zijn toegevoegd aan het aanbod van HBO Max. We hebben 7 series met nieuwe seizoenen en 10 series waarvan een nieuwe aflevering is toegevoegd. We duiken erin!
Irma Vep (seizoen 1): Een Amerikaanse filmster, teleurgesteld in haar carrière en haar relatie, gaat naar Frankrijk voor de rol van Irma Vep in een remake van de klassieke stomme film Les Vampires. Het onderscheid tussen haarzelf en haar rol begint te vervagen.

Roswell, New Mexico (seizoen 4): Als ze terug moet naar haar toeristenstadje Roswell in New Mexico ontdekt Liz een schokkende waarheid over haar jeugdliefde die nu politieagent is. Hij is een alien die al zijn hele leven zijn onaardse gaven verborgen heeft gehouden.

It's a Sin (seizoen 1): It’s a Sin verkent vriendschap en liefde in de aidscrisis van de jaren 1980 door de ogen van drie jonge homo’s die een nieuw leven beginnen in Londen. Onder de donkere wolken van aids besluiten ze intenser te leven en liefhebben dan ooit.

The Cleaning Lady (seizoen 1): Rosa is een alleenstaande moeder met een ziek kind. Ze moet twee baantjes tegelijk hebben voor de operatie die zo snel nodig is. Op een avond moet ze een plaats delict opruimen en verandert haar leven voor altijd.

Dream Raider (seizoen 1): Na een reeks bizarre misdaden moet de nuchtere rechercheur Li Xiao hulp zoeken bij de uit de gratie gevallen hoogleraar Tian-Li Cheng, die een gevangenisstraf uitzit en zijn van hem vervreemde dochter An-Ya, een biomedisch ingenieur.

Wacky Races (seizoen 2): Wanneer de motoren starten brult het gelach in deze geanimeerde comedy-serie met de terugkeer van je favoriete racers en natuurlijk hun gekke auto's!

Apple & Onion (seizoen 2): Appel en Uitje wonen nog maar net in de stad en alles is nieuw voor ze. Soms raken ze in de war door alle indrukken. Maar Appel en Uitje zijn altijd positief en vinden hun eigen unieke weg op het kleurrijke pad van het leven.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Conversations with Friends (S01E04)
Barry (S03E07)
The Baby (S01E07)
The Time Traveler's Wife (S01E04)
Gentleman Jack (S02E07)
Pause with Sam Jay (S02E07)
Legacies (S03E19)
The Staircase (S01E08)
Kung Fu (S02E12)
On My Way with Irina Rimes (S01E04 en S01E05)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws