search

Ons nieuws van zaterdag 11 juni 2022

Gigahit 'The Boys' krijgt officieel een vierde seizoen!
Series / Nieuws

Gigahit 'The Boys' krijgt officieel een vierde seizoen!

Het derde seizoen blijkt na een week al opnieuw een monsterhit voor Amazon Prime Video.

Nog maar een week na de release van het derde seizoen, heeft Amazon Prime Video onthuld dat er officieel een vierde seizoen komt van de superhelden-satire The Boys.

Net als bij het tweede seizoen het geval was, koos Amazon ervoor om in de eerste week direct drie afleveringen beschikbaar te stellen. Hierna volgt wekelijks één aflevering tot de seizoenfinale op 8 juli a.s.

Exploderende genitaliën
In een verklaring zei bedenker en showrunner Eric Kripke het volgende over seizoen 4:

"Namens de cast en crew ik mijn dank uiten aan Sony, Amazon en vooral de fans dat we de kans krijgen om meer afleveringen van The Boys te mogen maken. We vinden het geweldig dat we het gevecht van Butcher en zijn Boys tegen Homelander en de Seven kunnen voortzetten. Dit is ook de eerste keer in de geschiedenis dat exploderende genitaliën goed zijn voor een succes!"

Hoewel Amazon geen specifieke kijkersaantallen heeft vrijgegeven, hebben ze wel aangegeven dat de eerste drie afleveringen in de eerste drie dagen goed waren voor een groei van 17% tegenover het tweede seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' breekt ongelofelijk record van Netflix
Series / Nieuws

'Stranger Things' breekt ongelofelijk record van Netflix

De serie Stranger Things brak een heel opvallend en bijzonder record bij Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De lijst van top 10 meest bekeken series op Netflix van afgelopen week, wordt volstrekt gedomineerd door één serie: Stranger Things.

Stranger Things keerde eind mei eindelijk terug op de streamingdienst en bracht de wereld van Hawkins, Indiana en het Upside Down terug naar televisie. Met een angstaanjagende nieuwe vijand in de vorm van de Vecna.

Stranger Things seizoen 4 overwint alles!
Seizoen 4 van Stranger Things werd enorm goed ontvangen door kijkers, met name door de horror die aan het plot ten grondslag ligt, het werk met de personages en meer.

Dat Stranger Things zo'n lange afleveringen heeft, lijkt bijgedragen te hebben aan een opvallend lange lijst met records.

Netflix liet drie dagen na de release van seizoen 4 van Stranger Things al weten dat de serie 287 miljoen uur bekeken was. Dat was meer dan het tweede seizoen van Bridgerton, dat 193 miljoen uur bekeken werd en de vorige recordhouder was.

Stranger Things blijkt het nu nog beter te doen dan je al zou denken. De show staat namelijk bovenaan de eerste vier plekken van de kijkcijfer top tien van de streamingdienst.

Seizoen 4 staat bovenaan, met 335 miljoen uur die gekeken zijn. Seizoen 1 komt op de tweede plaats kijken met 75 miljoen uur, gevolgd door seizoen 2 (58 miljoen uur) en seizoen 3 (47 miljoen uur).





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lekker! HBO Max kwam met 18 nieuwe series deze week
Series / Featured

Lekker! HBO Max kwam met 18 nieuwe series deze week

De streamingdienst HBO Max voegde weer heel wat series nieuw toe deze week.

17 nieuwe series zijn toegevoegd aan het aanbod van HBO Max. We hebben 7 series met nieuwe seizoenen en 10 series waarvan een nieuwe aflevering is toegevoegd. We duiken erin!

Irma Vep (seizoen 1): Een Amerikaanse filmster, teleurgesteld in haar carrière en haar relatie, gaat naar Frankrijk voor de rol van Irma Vep in een remake van de klassieke stomme film Les Vampires. Het onderscheid tussen haarzelf en haar rol begint te vervagen.

Roswell, New Mexico (seizoen 4): Als ze terug moet naar haar toeristenstadje Roswell in New Mexico ontdekt Liz een schokkende waarheid over haar jeugdliefde die nu politieagent is. Hij is een alien die al zijn hele leven zijn onaardse gaven verborgen heeft gehouden.

It's a Sin (seizoen 1): It's a Sin verkent vriendschap en liefde in de aidscrisis van de jaren 1980 door de ogen van drie jonge homo's die een nieuw leven beginnen in Londen. Onder de donkere wolken van aids besluiten ze intenser te leven en liefhebben dan ooit.

The Cleaning Lady (seizoen 1): Rosa is een alleenstaande moeder met een ziek kind. Ze moet twee baantjes tegelijk hebben voor de operatie die zo snel nodig is. Op een avond moet ze een plaats delict opruimen en verandert haar leven voor altijd.

Dream Raider (seizoen 1): Na een reeks bizarre misdaden moet de nuchtere rechercheur Li Xiao hulp zoeken bij de uit de gratie gevallen hoogleraar Tian-Li Cheng, die een gevangenisstraf uitzit en zijn van hem vervreemde dochter An-Ya, een biomedisch ingenieur.

Wacky Races (seizoen 2): Wanneer de motoren starten brult het gelach in deze geanimeerde comedy-serie met de terugkeer van je favoriete racers en natuurlijk hun gekke auto's!

Apple & Onion (seizoen 2): Appel en Uitje wonen nog maar net in de stad en alles is nieuw voor ze. Soms raken ze in de war door alle indrukken. Maar Appel en Uitje zijn altijd positief en vinden hun eigen unieke weg op het kleurrijke pad van het leven.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Conversations with Friends (S01E04)
Barry (S03E07)
The Baby (S01E07)
The Time Traveler's Wife (S01E04)
Gentleman Jack (S02E07)
Pause with Sam Jay (S02E07)
Legacies (S03E19)
The Staircase (S01E08)
Kung Fu (S02E12)
On My Way with Irina Rimes (S01E04 en S01E05)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Lord of the Rings' onthult nieuwe foto's en details
Series / Foto's

'The Lord of the Rings' onthult nieuwe foto's en details

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power ziet er erg veelbelovend uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er staat fans van de serie The Lord Of The Rings: The Rings Of Power heel wat leuks te wachten. De serie komt namelijk met vijf seizoenen, zoveel is zeker.

Er wordt momenteel nog druk gewerkt aan de visuele effecten van de serie The Lord Of The Rings: The Rings Of Power, maar we weten dat we nog maar tot 2 september hoeven te wachten om 'm te zien!

The Lord Of The Rings: The Rings Of Power-foto's en details
Empire Magazine kwam met een heel nieuw nummer over de serie The Lord Of The Rings: The Rings Of Power. In dat nummer onthulde men details over de serie.

Zo zijn er nieuwe personagenamen bekend gemaakt, die je onderaan dit artikel zal aantreffen. Daarvoor hebben we nog twee nieuwe foto's van de serie The Lord Of The Rings: The Rings Of Power!



De posters met de namen:



De serie krijgt een heel nieuw verhaal, want voor het eerst zien we hoe het in Midden-Aarde tijdens de Tweede Era verliep. J.R.R. Tolkien schreef daar wel over in de Silmarillion, maar kwam niet met verhalen die uitdiepen wat we te zien gaan krijgen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys'-maker vindt dit de beste verhaallijn van seizoen 3
Series / Nieuws

'The Boys'-maker vindt dit de beste verhaallijn van seizoen 3

The Boys is inmiddels al halverwege zijn derde seizoen op Amazon Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys seizoen 3 heeft het tot nu toe allemaal. Van een gruwelijke sterfscène tot een seksfeest met superhelden. En dat terwijl we slechts drie afleveringen onderweg zijn.

Showrunner Eric Kripke onthulde tijdens een interview met Screen Rant zijn favoriete verhaallijn. De bedenker van de serie blijkt vooral blij te zijn met de reis van Kimiko in dit nieuwe seizoen van de show.

The Boys en Kimiko
"Ja, dat is mijn favoriete verhaallijn, een daarvan in elk geval. Je ziet haar echt opbloeien als persoonlijkheid en haar eigen agency uitdrukking geven," begon Kripke.

"Voor een groot deel van haar leven, heeft Kimiko alles gedaan wat andere mensen wilden. Ik vond het echt belangrijk dat ze, hoewel ze misschien niet letterlijk praat, wel echt een stem heeft. Een perspectief. Dat doen was geweldig."

Kripke is ook van mening dat actrice Karen Fukuhara meer credits verdient dan ze krijgt. "Ik daag je uit een moment te vinden waarop je niet volledig begrijpt hoe Kimiko in de wedstrijd zit, wat ze denkt en wat ze voelt. En dat doet ze zonder ook maar één woord uit te spreken. Dat is zo moeilijk, maar Karen doet het bijna moeiteloos."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Disney+-serie wint het niet van 'Star Wars'
Series / Nieuws

Nieuwe Disney+-serie wint het niet van 'Star Wars'

Obi-Wan Kenobi blijft populair, zo erg dat zelfs Marvel Studios niet wint.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ondanks alle hype en de enorm positieve ontvangst van de serie Ms. Marvel, blijft Obi-Wan Kenobi bovenaan de kijkcijferlijst van Disney+ staan.

FlixPatrol heeft nieuwe statistieken vrijgegeven. De serie Obi-Wan Kenobi waarin acteur Ewan McGregor de hoofdrol speelt, scoorde op 9 juni 469 punten op de toplijst van FlixPatrol rond Disney+. Ms. Marvel staat daar niet eens zo heel ver vandaan, met 413 punten. Maar de serie slaagde er niet in om de nieuwste toevoeging aan de Star Wars-franchise van de koppositie te stoten.

Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi blijft in vrij veel landen de best bekeken serie op Disney+ van dit moment. Eigenlijk leidt Ms. Marvel enkel in de Bahama's, Belize, Brazilië, Hong Kong, Indonesië, Jamaica, Zuid-Korea en Taiwan.

Beide series staan ver voor andere series. The Simpsons is de nummer drie op de lijst, met 208 punten. Grey's Anatomy miste het podium net, met 186 punten.

De volgende Disney+ Original Series is Moon Knight, dat op plek 5 staat met 179 punten. De top tien wordt afgerond door Malcolm in the Middle, Family Guy, Bluey, Modern Family en Jessie.

Wat films betreft is Disney Animation Studios-film Encanto de best scorende, gevolgd door Pixar-film Turning Red en A Fan's Guide to Ms. Marvel.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer kan je 'Shadow and Bone' seizoen 2 verwachten?
Series / Featured

Wanneer kan je 'Shadow and Bone' seizoen 2 verwachten?

Shadow and Bone laat vermoedelijk nog wel een paar maanden op zijn nieuwe seizoen wachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Shadow and Bone van Netflix is behoorlijk goed ontvangen met zijn eerste seizoen. Natuurlijk was de show verre van perfect. Maar toch! Fans wachten uiteraard met smart op het komende tweede seizoen.

Shadow and Bone is een verfilming van twee boeken van schrijfster Leigh Bardugo: Shadow and Bone en Six of Crows. Een mooi besluit van Netflix, want daardoor mengen de verhalen rond de Dregs (de Crows zoals ze in de serie heten) en de YA-vibes van protagonist Alina heel goed.

Shadow and Bone seizoen 2
Het eerste seizoen van Shadow and Bone werd met enthousiasme ontvangen door fans van de nieuwe serie en het boek waar de show op gebaseerd is.

Fans kijken natuurlijk uit naar het tweede seizoen van de show, waarin antiheld Kaz Brekker hopelijk een grote rol krijgt en Alina weer vooruitgang boekt als de Sun Summoner.

Helaas is het nog even wachten op het tweede seizoen van Shadow and Bone.

De opnames begonnen in januari dit jaar en duurden tot begin deze maand. Dat weten we dankzij een toffe video van de castleden!

Maar we weten ook dat het gewoonlijk zes maanden duurt voordat een serie klaar is met de postproductie.

Dat vergroot de kans dat Shadow and Bone pas in november of december van dit jaar van start gaat. Of, afhankelijk van hoe groot het nieuwe seizoen is, aan het begin van 2023.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vet! 'The Last of Us' onthult eindelijk zijn vijanden
Series / Foto's

Vet! 'The Last of Us' onthult eindelijk zijn vijanden

The Last of Us van HBO en HBO Max onthult een nieuw beeld met een opvallend detail.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Last of Us-maker Neil Druckmann deelde een nieuwe foto van de serie die hij helpt maken voor HBO. We krijgen daarmee voor het eerst een foto die ook de gezichten van Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie laat zien.

Gisteren was een topdag voor fans van de serie The Last of Us. Niet alleen hoorden we dat er officieel een PS5-remaster van de eerste game aan zit te komen in september. Ook kregen we een officiële blik van de HBO-serie!

The Last of Us-foto
Neil Druckmann deelde een nieuwe foto waarop je Joel en Ellie kan zien, terwijl ze zich onder een tafel verschuilen. Als je goed kijkt, zie je waarvoor ze zich verschuilen.

Het gaat om de gevreesde Clickers uit de games. Deze gruwelijke en angstaanjagende wezens zijn volledig blind. Maar als ze je horen, dan vallen ze je meteen aan.

The Last of Us speelt zich 20 jaar na de val van de moderne beschaving af. Die is helemaal vernield en we volgen Joel. Hij is een smokkelaar in deze nieuwe wereld, die de 14-jarige Ellie door een nare quarantainezone moet leiden. Wat begint als een klein baantje, wordt een brute en hartverscheurende reis, waarbij de twee door de Verenigde Staten reizen en op elkaar steunen om te kunnen overleven.

The Last of Us is begin volgend jaar te zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde 13 series nieuw toe deze week
Series / Featured

Disney+ voegde 13 series nieuw toe deze week

Disney+ maakt er weer een heel prima week van als we kijken naar al het nieuws.

Vandaag zetten we de 13 series die nieuw toegevoegd zijn aan het aanbod van Disney+ voor je op een rij. We duiken erin!

Pose (seizoen 1-3): De jaren '80 in New York zag de opkomst van een nieuwe subcultuur: Ball. Hier kon de LGBT gemeenschap zichzelf zijn en dansen stond centraal. Daarnaast zag deze tijd de opkomst van het Trump-tijdperk waarbij de nadruk op luxe en overdaad lag. Ook de sociale en literaire subcultuur in het centrum kwam op. Te midden van dit alles gaat een danser op zoek naar zichzelf wanneer hij niet geaccepteerd wordt door zijn eigen familie. Een rijke familieman raakt ook betrokken bij de ball-cultuur.

Muppet Babies (seizoen 2): De opnieuw bedachte speelkamercapriolen en gekke avonturen van de jonge Kermit de kikker, Piggy, Fozzie Bear, Gonzo, Animal, Summer Penguin en Miss Nanny.

Ms. Marvel (seizoen 1): Kamala, een fervent gamer en fanatiek schrijver van fanfictie, is een enorme superheldenfan met veel verbeeldingskracht, vooral als het gaat om Captain Marvel. Ze hoort er voor haar gevoel op school en soms thuis niet bij. Tot ze superkrachten krijgt! Het leven is leuker op die manier. Of niet?

Mirage (seizoen 1): Claire begint opnieuw in Abu Dhabi met haar zoon Zack en echtgenoot Lukas. Maar haar nieuwe leven verandert volledig als blijkt dat haar overleden gewaande echtgenoot nog leeft.

Grey's Anatomy (seizoen 18): Meredith Grey is een aspirant chirurg en de dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Meredith baant zich een weg door persoonlijke en professionele uitdagingen in haar leven, samen met haar collega- chirurgen in het Seattle Grace Hospital.

El Galán. La TV cambió, él no. (seizoen 1): Voormalig soap-hunk Fabián Delmar leeft zijn leven in vergetelheid na zijn hoogtijdagen in de jaren '90 als hoofdrolspeler in de serie 'Jij zult de mijne zijn'. Aangespoord door een midlifecrisis neemt hij zich voor een plek te vinden in de moderne wereld.

Egypt from Above (seizoen 1): Egypte staat bekend om z'n piramides en tombes en was ooit de spil van een machtig rijk. In Egypt From Above is te zien hoe het hedendaagse land tot stand is gekomen door zijn dramatische verleden.

Delicacies Destiny (seizoen 1): Ling Xiaoxiao is een getalenteerd een vriendelijke kok, die geaccepteerd wordt als chef-kok in een keizerlijk paleis.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Big Sky (S02E09)
9-1-1: Lone Star (S03E10)
The Kardashians (S01E09)
This Is Us (S06E15)
Obi-Wan Kenobi (S01E04)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen