'Stranger Things' breekt ongelofelijk record van Netflix

'Stranger Things' breekt bizar record van Netflix

De serie Stranger Things brak een heel opvallend en bijzonder record bij Netflix.

Jim Pedd, 11 juni 2022 12:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De lijst van top 10 meest bekeken series op Netflix van afgelopen week, wordt volstrekt gedomineerd door één serie: Stranger Things.
Stranger Things keerde eind mei eindelijk terug op de streamingdienst en bracht de wereld van Hawkins, Indiana en het Upside Down terug naar televisie. Met een angstaanjagende nieuwe vijand in de vorm van de Vecna.

Stranger Things seizoen 4 overwint alles!
Seizoen 4 van Stranger Things werd enorm goed ontvangen door kijkers, met name door de horror die aan het plot ten grondslag ligt, het werk met de personages en meer.

Dat Stranger Things zo'n lange afleveringen heeft, lijkt bijgedragen te hebben aan een opvallend lange lijst met records.

Netflix liet drie dagen na de release van seizoen 4 van Stranger Things al weten dat de serie 287 miljoen uur bekeken was. Dat was meer dan het tweede seizoen van Bridgerton, dat 193 miljoen uur bekeken werd en de vorige recordhouder was.

Stranger Things blijkt het nu nog beter te doen dan je al zou denken. De show staat namelijk bovenaan de eerste vier plekken van de kijkcijfer top tien van de streamingdienst.

Seizoen 4 staat bovenaan, met 335 miljoen uur die gekeken zijn. Seizoen 1 komt op de tweede plaats kijken met 75 miljoen uur, gevolgd door seizoen 2 (58 miljoen uur) en seizoen 3 (47 miljoen uur).


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, record

Populair nieuws