search
Nieuwe 'Lord of the Rings'-foto is bloedmooi
Series / Foto's

Nieuwe 'Lord of the Rings'-foto is bloedmooi

Die Lord of the Rings-serie kon haast niet mooier als je dit zo ziet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien op Prime Video. Vandaag hebben we een bijzondere nieuwe foto van de serie, die laat zien hoe bloedmooi het geheel zal gaan worden. Duidelijk is dat het echt een passieproject is.

De The Lord of the Rings: The Rings of Power-serie kreeg veel aandacht in Empire Magazine deze week. We weten dat de show de Tweede Era van Tolkiens Midden-Aarde in beeld brengt, een tijdperk dat vele eeuwen in beslag nam.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-foto
De The Lord of the Rings: The Rings of Power-serie zal volgens maker J.D. Payne "enkele van de beste verhalen van de mythologie van Tolkien omvatten. Het is het verhaal dat fans altijd al uitgediept hadden willen zien, en tot nu toe alleen in fluistertoon verteld is."

De ringen die zoveel problemen veroorzaken, die beheerst zouden kunnen worden door de Ene Ring, krijgen we te zien. Hoe Sauron aan de macht kwam. De val van NĂºmenor. En meer.

Recent was er al een eerste foto van het personage Celebrimbor, de elf die gemanipuleerd werd door Sauron en de 19 ringen hielp maken. En nu is er een foto die laat zien hoe een elf gekroond wordt.

Naar verwachting gaat het om Galadriel. Hieronder de foto van The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen