search
Deze 3 series wil je niet missen op Netflix als je van 'Twee Zomers' houdt
Series / Featured

Deze 3 series wil je niet missen op Netflix als je van 'Twee Zomers' houdt

Twee Zomers scoort behoorlijk goed op Netflix. Welke andere series tipt men?

Twee Zomers staat hoog in de toplijst van Netflix deze week. Op de tweede plaats om precies te zijn. Tijd dus om eens te kijken welke series Netflix je nog meer tipt, als je fan bent van Twee Zomers!

De serie Twee Zomers draait om een groep hechte vrienden, die bijeen komt voor een luxe vakantie. Maar ditmaal wordt het geen heel groot feest, want een van hen is tientallen jaren daarvoor seksueel aangerand door anderen in de groep. Dat zal sowieso tot gedoe leiden, want ze is erop uit om het aan te kaarten. En terecht ook. Twee Zomers is een intense serie!

Twee Zomers en tips
Hieronder zetten we drie tips op een rij waar Netflix mee komt voor de kijker van Twee Zomers.

Marcella: Ondanks huwelijksdrama, een tragisch verlies, geheugenproblemen en haar taken als moeder, weet een Londense rechercheur als geen ander hoe ze moordenaars moet pakken.

Anatomy of a Scandal: Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.

Parfum: Een zangeres is vermoord gevonden. Haar geurklieren blijken uit haar lichaam te zijn verwijderd. Enkele vroegere kostschoolvrienden van haar worden grondig ondervraagd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen