Einde 'Lord of the Rings'-serie is nu al bekend

Einde 'Lord of the Rings'-serie is nu al bekend

De makers van Lord of the Rings: The Rings of Power weten precies wat ze doen.

Jim Pedd, 12 juni 2022 om 11:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power is een van de meest ambitieuze en best uitgewerkte producties in de geschiedenis van televisie. Zoveel is al duidelijk.
Vandaag blijkt dat de makers van de zeer dure The Lord of the Rings: The Rings of Power-serie al precies weten hoe de boel moet eindigen.

Vijf seizoenen van The Lord of the Rings: The Rings of Power
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power krijgt vijf seizoenen. "We weten zelfs al wat het laatste shot van onze laatste aflevering zal zijn," aldus co-showrunner en uitvoerend producent J.D. Payne tegenover Empire.

"De rechten die Amazon heeft gekocht, waren voor een 50 uur durende serie. Ze wisten vanaf het begin dat het canvas zo groot was en dat het vanaf het begin een duidelijke start, midden en einde zou hebben. Er zijn dingen in seizoen 1 die zich pas in seizoen 5 uitbetalen."

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power is grotendeels gebaseerd op de appendices van het derde boek van Tolkien, The Return of the King.

We volgen een tijdperk dat vredig lijkt, maar waarin het kwaad in de vorm van Sauron op het punt staat om terug te keren.
Bron: SyFy

Lees meer over: The Lord of the Rings The Rings of Power, The Lord of the Rings, LOTR, Prime Video

Populair nieuws