'Lord of the Rings' onthult weer nieuwe gave beelden!

'Lord of the Rings' onthult weer nieuwe beelden!

The Lord of the Rings: The Rings of Power ziet er heel tof uit met deze nieuwe beelden.

Jim Pedd, 2 juni 2022 09:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nieuwe foto's van The Lord of the Rings: The Rings of Power onthullen een duidelijke blik op de Elfen, Harfoots (voorlopers van de Hobbits) en Dwergen.
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power is gebaseerd op de fantasyboeken van schrijver J.R.R. Tolkien. We duiken dieper in Midden-Aarde dan ooit tevoren en doen dat voor het eerst op televisie, in plaats van in een film.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-beelden
The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich af in de Tweede Era, duizenden jaren voor de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings.

Er is nog altijd weinig echt bekend over de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power. In februari zagen we een eerste teaser, die vooral locaties liet zien die fans al kennen en hier en daar wat nieuwe flitsen toonde.

We volgen in de serie heel wat avonturen, waaronder van een Harfoot (de voorganger van de eerste Hobbits), dwergen en van elfen en natuurlijk ook mensen. Hoofdrollen zijn er voor Morfydd Clark, Peter Mullan, Benjamin Walker, Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo en Alex Tarrant.

Hieronder zie je drie nieuwe covers van Empire Magazine, met beelden van The Lord of the Rings: The Rings of Power!


Lees meer over: The Lord of the Rings The Rings of Power, The Lord of the Rings, LOTR

Populair nieuws