search
Is er dan toch meer 'Dexter' mogelijk!?
Series / Nieuws

Is er dan toch meer 'Dexter' mogelijk!?

Dexter New Blood klinkt eigenlijk ook als een serie die zomaar tot meer zou kunnen leiden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dexter: New Blood-acteur Jack Alcott ziet het helemaal zitten om terug te keren in de rol van Harrison voor een mogelijke spin-off.

De serie Dexter: New Blood van Showtime begon op 7 november 2021 en kwam op 9 januari 2022 tot een einde. Het was een voortzetting van Dexter, dus volgden we weer de beste man uit de titel, gespeeld door Michael C. Hall.

Dexter: New Blood
De serie Dexter: New Blood diende als afronding van het verhaal dat Dexter in 2013 af leek te ronden, maar op een manier waar fans helemaal niet blij van werden.

Acteur Alcott sprak met Gold Derby en blijkt het helemaal te zien zitten om Harrison weer te spelen.

"Absoluut!" begon Alcott.

"Ik bedoel, ik heb nooit zo lang in een personage zo complex als dit kunnen leven. Om zes maanden in zijn huid te kruipen en elke dag nieuwe delen van hem te leren kennen, is geweldig."

"Ik hou van Harrison. Hij is zo'n interessant personage, en er zijn dingen aan hem waar ik van houd en dacht: wow dat lijkt op mij! En er zijn dingen die verder van mij af staan dan je voor mogelijk houdt. Dus ja, als Showtime de kans zou geven om dit complexe en interessante mens nog verder uit te diepen, zou ik dat meteen doen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen