Marvel Studios verbood dit idee bij nieuwe Disney+-serie

Marvel Studios verbood dit bij Disney+-serie

De makers van de serie Ms Marvel mochten niet alles doen van Marvel Studios.

Jim Pedd, 13 juni 2022 09:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Filmmakers hebben vaak alle lof voor de flexibiliteit die komt kijken bij een project voor Marvel Studios. Gewoonlijk mogen ze vrij veel. Maar niet altijd, blijkt nu wel!
Ms. Marvel-hoofdschrijver Bisha K. Ali blijkt een idee gepitcht te hebben dat de serie direct verbonden zou hebben aan de film Avengers: Endgame. Maar dat werd afgeschoten door Marvel-baas Kevin Feige.

Ms. Marvel-idee
"Op een zeker moment, ergens in de begindagen voordat we het creatieve team hadden uitgebreid, zei ik van: 'Kevin, wat nou als er drones zouden zijn, en die dan een livestream hadden van het gevecht in Endgame?' Waarop hij zei: 'Bisha, nee'."

"Ik vroeg mij vooral af, of er niet gewoon een Twitch-streamer zou zijn geweest tijdens het Endgame-gevecht. Maken we een grapje ofzo? ik denk dat ik echt gek werd op dat moment, toen ik dit raadsel probeerde op te lossen. Dus het werd een iteratieve reis, eentje die continu veranderde en waar maar steeds dingen aan wijzigden."

Uiteindelijk vond men een andere manier om het Ms. Marvel-probleem op te lossen en werd ervoor gekozen een podcast te gebruiken waarin Kamala Khan details opgehaald kon hebben over het eindgevecht van Avengers: Endgame.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Ms Marvel, marvel studios, Disney plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws