search
Dit Wandavision-plotgat lost 'Ms. Marvel' op
Series / Nieuws

Dit Wandavision-plotgat lost 'Ms. Marvel' op

Naast het zijn van een leuke serie is Ms. Marvel ook nog ergens anders goed voor: het oplossen van plotgaten uit andere films.

De eerste aflevering van Ms. Marvel staat online, en zowel critici als fans zijn lovend. Maar niet alleen is de serie goed van start gegaan, het heeft ook een plotgat uit Endgame en Wandavision opgelost!

In Wandavision zit namelijk een Avengers: Endgame-gerelateerd plotgat dat Ms. Marvel op mooie wijze weet op te lossen.

Wandavision-plotgat
Tijdens de vijfde aflevering van Wandavision hebben Monica Rambeau (Teyonah Parris) en Jimmy Woo (Randall Park) een discussie over Thanos en Wanda Maximoff.

Rambeau zei: "She could have taken out Thanos on her own if he hadn't initiated a blitz. I mean nobody else came close."

De scène waar ze het over heeft draait om een gevecht tussen Thanos en Wanda in Avengers: Endgame, wanneer Wanda de grote slechterik bijna weet te verslaan voordat Thanos terugschiet met zijn schip. Er waren een hoop gevechten tegelijk bezig op dat moment, dus vroegen fans zich af hoe Rambeau kon weten dat dit gebeurd was. Zij en Woo waren er allebei niet bij, en de informatie is vermoedelijk nooit met ze gedeeld.

Dat is waar Ms. Marvel een rol speelt. In de eerste aflevering komen we erachter dat niemand minder dan Ant-Man op een podcast is verschenen genaamd "Big Me, Little Me, - A Scott Lang Interview." In de podcast legt hij haarfijn uit hoe het gehele gevecht is verlopen.

Nieuwe Ms. Marvel-afleveringen verschijnen iedere woensdag.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen