search
In trailer Netflix-serie 'Boo, Bitch' wordt het hiernamaals een hormonaal spektakel
Series / Trailer

In trailer Netflix-serie 'Boo, Bitch' wordt het hiernamaals een hormonaal spektakel

Op 8 juli staat Netflix-kijkers een nieuwe serie te wachten vol geesten, hormonen en tienerdrama. Wat voor jou?

Netflix dropt de eerste trailer van de aankomende miniserie Book, Bitch, en het belooft een tienerdroom te worden, die snel om lijkt te slaan in een nachtmerrie!

Volgens de synopsis zal de kijker in de nieuwe Netflix-serie het leven van de middelbare scholier Erica volgen, gespeeld door de lieftallige Lana Condor. Zij is bij het grotere publiek al bekend geworden door haar rol in To All the Boys I've Loved Before.

In de serie krijgt haar personage de kans om haar leven een nieuwe wending te geven en de meest waanzinnige nacht van haar leven mee te maken. De kater blijkt de volgende dag te zijn dat ze in een geest veranderd is?!

Nieuwe trailer
In de trailer is te zien hoe Erica, samen met haar beste vriendin Gia (Zoe Colletti), voor het eerst in haar tot dan toe saaie leventje een episch, nachtelijk avontuur beleeft. Wanneer dat tot een dodelijk ongeluk leidt zonder een schijnbaar overlijden, staat de meisjes een ernstige taak te wachten. Die taak zullen ze echter allesbehalve serieus uit gaan voeren.

De miniserie Boo, Bitch bestaat uit in totaal 8 afleveringen en is te streamen op streamingdienst Netflix vanaf 8 juli 2022.

Bekijk de trailer hieronder.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen