Nederland krijgt er een streamingdienst bij: dit wordt 'm

Nederland krijgt er een streamingdienst bij

SkyShowtime wordt de volgende concurrent in een toch al druk bezet landschap.

Jim Pedd, 14 juni 2022 06:35

SkyShowtime is de volgende streamingdienst die lanceert in Nederland. Dit jaar kregen we al Viaplay en HBO Max voor de kiezen, maar nu is er nog een dienst aangekondigd die later dit jaar meedingt naar onze aandacht.
Wanneer SkyShowtime precies lanceert is nog niet onthuld, maar wel weten we nu dat SkyShowtime dit najaar lanceert, ergens in de herfst. Dat betekent ook dat we vermoedelijk eind deze zomer weten wanneer de streamingdienst er is en een goede indicatie voor het lanceeraanbod hebben.

Dit is SkyShowtime
SkyShowtime is een samensmelting van twee streamingdiensten. In de Verenigde Staten gaat het om Peacock, die eigendom is van Comcast, en Paramount+, dat eigendom is van ViacomCBS. Maar hier in Nederland, en in veel andere gebieden van Europa, lanceert men dus als SkyShowtime.

Je kan er vooral veel grote films, maar ook grote series op verwachten. SkyShowtime omvat straks aanbod als Indiana Jones-films, de The Godfather-trilogie, Star Trek, Jaws, Despicable Me, de Jurassic Park-serie en Top Gun.

Wat televisieseries betreft verwachten we onder meer Star Trek, maar ook materiaal rond CSI en dergelijke crimeseries. Daarmee nestelt zich dus weer een streamingaanbod in ons land die je als trouwe film- en seriefan niet wil missen.

Lees meer over: SkyShowtime, netflix, nederland

Populair nieuws