Nieuw op Netflix: Schokkend nieuws in 'Love & Anarchy' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'Love & Anarchy' seizoen 2

De fans kijken al enige tijd uit naar het vervolg van deze populaire, Scandinavische serie...

Geoffrey Ketels, 14 juni 2022 om 12:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de Scandinavische serie Love & Anarchy werd best goed onthaald. Voor de fans van de reeks is er nu goed nieuws. Zij kunnen namelijk zeer binnenkort aan de slag met het tweede seizoen.
In het tweede seizoen zullen we als kijker te zien krijgen hoe Sofie best schokkend nieuws te verduren krijgt. Niet alleen haar carrière, maar ook haar relatie en eigenlijk zowat haar volledige leven blijkt op instorten te staan. De vraag die zich stelt is dan ook simpel, kan Sofie zichzelf nog redden?

Quicksand
Reeds bij de aankondiging van Love & Anarchy kon er worden vastgesteld dat heel wat mensen veel vertrouwen hadden in het project en er sterk naar uitkeken. De reden hiervoor? Onder meer het feit dat de reeks afkomstig is van dezelfde makers als het Zweedse Quicksand.

Voor deze nieuwe serie sloegen de makers van Quicksand evenwel de handen in elkaar met Lisa Langseth. De kans is bestaande dat deze naam je niet meteen iets zegt, maar toch is ze een zeer gerenommeerde scriptschrijver en regisseur. Samen met Alex Haridi doet ze eveneens dienst als hoofdschrijver van de reeks.

Kan jij ook al niet meer wachten op het verschijnen van het tweede seizoen van Love & Anarchy? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Het vervolgseizoen is namelijk te bekijken op Netflix vanaf 16 juni 2022.


Lees meer over: Love and Anarchy, serie, series, Netflix

Populair nieuws