search
Netflix kondigt nieuwe serie 'The Brothers Sun' aan met Michelle Yeoh
Series / Nieuws

Netflix kondigt nieuwe serie 'The Brothers Sun' aan met Michelle Yeoh

De hoofdrollen in de nieuwe reeks worden gespeeld door Michelle Yeoh en Justin Chien...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een gloednieuwe serie aangekondigd genaamd The Brothers Sun. Meteen werden ook verschillende details over de reeks bekend gemaakt. Zo weten we onder meer welke twee namen de hoofdrollen zullen vertolken.

De hoofdrollen in de serie The Brothers Sun zijn weggelegd voor Michelle Yeoh en Justin Chien. De reeks zal zich afspelen in de wereld van de zogenaamde Taipei gangsters. Er is nog een extra reden om deze serie te bekijken. Ze is namelijk afkomstig van de hand van Byron Wu en Brad Falchuk, de co-creator van de serie American Horror Story.

Huurmoordenaar
Voor Charles Sun, een gangster uit Taipei, geldt dat hij door het leven gaat als een meedogenloze moordenaar. Wanneer hij het nieuws krijgt dat zijn vader wordt neergeschoten trekt hij echter richting het Amerikaanse Los Angeles waar hij niet alleen zijn moeder, maar ook zijn jongere broer moet gaan beschermen.

Er zijn sowieso heel wat ronkende namen betrokken bij de productie van deze nieuwe Netflix-serie. Ook met name Kevin Tancharoen, bekend van onder meer The Book of Boba Fett is bijvoorbeeld aan de reeks verbonden. Het eerste seizoen van de serie zal bestaan uit 8 afleveringen en speelt zich af in zowel Taiwan als Los Angeles.

Wanneer The Brothers Sun precies zal verschijnen is momenteel nog niet bekend. Wel weten we met zekerheid dat, dat in 2023 zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen