search
Hayden Christensen ziet na 'Obi-Wan Kenobi' een Darth Vader-serie wel zitten
Series / Nieuws

Hayden Christensen ziet na 'Obi-Wan Kenobi' een Darth Vader-serie wel zitten

Zal 's werelds beroemdste schurk eindelijk meer schermtijd gaan krijgen?

Na vele jaren te zijn verdwenen is Darth Vader weer teruggekeerd op beeld, en hoe! Hayden Christensen speelt de rol met verve, en laat weten dat hij het helemaal niet erg zou vinden om in een eigen serie het personage meer te mogen uitdiepen.

Vijftien jaar geleden was Christensen als eerst te zien als de iconische slechterik, maar hij lijkt weer helemaal te zijn opgeleefd na het lanceren van de Disney Plus-serie Obi-Wan Kenobi.

De eer zou eigenlijk niet geheel naar Christensen moeten gaan, aangezien het personage op een gekke wijze samenkomt. De 'man in het pak' is Christensen, die al eerder Anakin Skywalker heeft gespeeld in de prequels. De stem wordt echter ingesproken door James Earl Jones, die de stem heeft ingesproken van Darth Vader in de originals.

Een eigen serie
Christensen lijkt nog niet helemaal klaar te zijn met zijn eerdere rol als Anakin. In een interview met THR werd hem onder andere gevraagd of hij interesse zou hebben in een eigen serie.

Christensen antwoordde: "Absoluut. Om meer te mogen doen met het personage zou geweldig zijnā€¦ Vader doet zijn uiterste best om [Anakin's] kant van zichzelf te doden, maar er blijft altijd een klein deel van over. En dat moet zich presenteren, en daar ligt een deel van de lol voor het personage."

Er zijn geruchten dat Vader in meer aankomende series van het Star Wars-universum te zien zal zijn, maar of er ook een eigen serie bij zal zitten blijft voor nu nog een raadsel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen