search
Loki wordt opnieuw bijgestaan door dit personage in 'Loki' seizoen 2
Series / Nieuws

Loki wordt opnieuw bijgestaan door dit personage in 'Loki' seizoen 2

In de aanloop van het tweede seizoen worden steeds meer namen van castleden bekendgemaakt.

In een gesprek met Screenrant deelde acteur Eugene Cordero het heuglijke nieuws dat hij opnieuw te zien zijn zal in het nieuwe seizoen van Loki. Daarin speelt hij de receptionist Casey bij de beruchte Time Variance Authority.

Het eerste seizoen van de serie over de Noorse godheid Loki was geliefd bij een groot publiek en veel critici, wat ervoor zorgde dat het tweede seizoen al gauw groen licht kreeg. In de serie raakt Loki verstrikt als een van de eerste MCU-helden in de multiverse.

In seizoen 1 is Casey werkzaam bij de Time Variance Authority (TVA) als receptionist en geeft hij Loki een helpende hand met bruikbare informatie over de Infinity Stones.

Wat weten we al van seizoen 2?
Volgens geruchten keert een aanzienlijk deel van de cast uit seizoen 1 terug, maar daar is weinig over bekend. Gek genoeg weet Cordero zelf ook nog niet veel af van het tweede seizoen. Tijdens zijn gesprek met Screenrant vertelt hij grappend waarom.

Cordero: "Ik kan nog niet al te veel zeggen, want ik weet het zelf ook nog niet. Er zijn zoveel wachtwoorden en codes die ik moet invullen om zelf maar even te kunnen kijken op welke pagina's ik voorkomen, en de manier dat het werkt verandert ook constant."

Hij sluit af: "Maar, bereid jezelf voor, het wordt leuk, hoop ik? Nee, dat wordt het, het wordt geweldig."

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor het nieuwe seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen