search
Hilarische detectiveserie 'The Afterparty' krijgt wondercast voor seizoen 2
Series / Nieuws

Hilarische detectiveserie 'The Afterparty' krijgt wondercast voor seizoen 2

In seizoen 2 wordt het feestje alleen maar groter, en wilder, met mooie namen in de cast.

De komedieserie The Afterparty mag rekenen op een goede cast voor haar tweede seizoen. Daarin komen veel bekende gezichten terug uit het eerste seizoen, maar zijn er zojuist weer twee nieuwe namen bekendgemaakt: Will Greenberg en John Gemberling.

Voor de Apple TV Plus-serie zal Christopher Miller terugkeren als regisseur. Ook zijn Sam Richardson, Tiffany Haddish en Zoë Chao wederom van de partij. En nu zullen Greenberg als personage Judson en Gemberling als personage Jaxson.

Er is helaas nog maar weinig informatie vrijgegeven over de twee nieuwe rollen, en of ze 'red herrings' zullen vormen, of misschien wel slachtoffers? Will Greenberg kan men al gezien hebben in de CBS-serie How We Roll en in kleinere rollen in Workaholics en Wrecked.

Gemberling is een bekende comedian uit de VS, die ook in de Netflix-film A Futile en Stupid Gesture speelde. Ook is hij te zien in Comedy Centrals serie Broad City. De twee nieuwe namen zullen zich aansluiten bij een mooie cast met Elizabeth Perkins, Zach Woods, Paul Walter Hauser, Poppy Liu, Anna Konkle, Jack Whitehall, Vivian Wu, Ken Jeong en John Cho.

Het nieuwe seizoen
De productie van het nieuwe seizoen is pas net aangevangen, maar er ligt gelukkig al wel wat informatie op straat. Waar het eerste seizoen een 'whodunnit' voorstelde na een schoolreünie, zal het tweede seizoen plaatsvinden na een bruiloft.

Het eerste seizoen van The Afterparty is te zien op Apple TV+. Helaas is er nog geen officiële releasedatum gecommuniceerd, maar de kans is groot dat de serie begin 2023 online zal komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen