Eerste achter-de-schermen-beelden tonen start seizoen 5 'Star Trek: Discovery'

BTS-beelden tonen start seizoen 5 'Star Trek'

Showrunner Michelle Paradise trapt de opnames af op Twitter met een eerste indruk.

Mitchell van Vuren, 15 juni 2022 06:39

De opnames van het vijfde seizoen van Star Trek: Discovery zijn begonnen! Showrunner Michelle Paradise geeft een eerste indruk aan haar volgers op Twitter van de set, met onder andere de kapiteinsstoel van Michael Burnham op de brug van de ‘USS Discovery’.
De scifi-serie ging in 2017 de lucht in als de eerste Star Trek-show sinds het annuleren van Star Trek: Enterprise tien jaar ervoor. De serie boert goed, en mag alweer op een vijfde seizoen rekenen.

Geïnspireerd door de populaire reboot uit 2009 hebben makers Alex Kurtzman en Bryan Fuller de zware taak op de schouders genomen om het Star Trek-universum nieuw leven in te blazen. In Star Trek: Discovery probeert men een jong publiek aan te spreken met het verhaal van Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) als nieuwe kapitein van het ruimteschip ‘USS Discovery’, op weg naar vele nieuwe ruimteavonturen.

De eerste indruk van het nieuwe seizoen
Op Twitter deelde showrunner Michelle Paradise de eerste twee beelden van achter de schermen. Daarop is onder andere de beroemde kapiteinsstoel te zien, waarop Burnham het schip door de ruimte mag leiden.

Bekijk hieronder de Tweets van Paradise.Begin 2023 wordt het nieuwe seizoen van Star Trek: Discovery verwacht.

Bron: ScreenRant

Lees meer over: star trek discovery, michelle paradise, Sonequa Martin Green

Populair nieuws