search
Ook Mitch Pileggi en Walter Skinner terug voor 'The X-Files'
Series / Nieuws

Ook Mitch Pileggi en Walter Skinner terug voor 'The X-Files'

En verder zouden de helden van seizoen 8, Annabeth Gish en Robert Patrick, ook terugkeren.



Nu het officieel is, dat The X-Files voor een zes afleveringen tellend seizoen terugkeren, kan er veel gepraat worden over wat er gaat gebeuren. Showrunner Chris Carter liet al eens weten dat hij graag wil dat iedereen terug keert en nu lijkt het erop dat dit in elk geval deels gaat lukken. Sowieso keren hoofdrolspelers Gillian Anderson en David Duchovny terug, maar die laatste vertelde tijdens de Late Show dat er veel meer oorspronkelijke castleden terugkeren.

"Gillian en ik komen terug," begon Duchovny. "Mitch Pileggi zal terug keren en de sigaretten-rokende man, als dat iets zegt voor iemand, keert ook terug." Pileggi speelde FBI Assistent Director Walter Skinner gedurende de negen seizoenen. En de Smoking Man, zoals hij heette, werd gespeeld door William B Davis.

Naast deze bevestiging, hebben we nog een gerucht van TVWise, dat Annabeth Gish en Robert Patrick ook terug keren. Zij werden in het achtste seizoen als nieuwe hoofdpersonen geïntroduceerd. Helemaal definitief is hun terugkeer overigens nog niet, want er zou nog niets ondertekend zijn.

De opnames van het nieuwe seizoen van The X-Files vinden deze zomer plaats.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen