Eerste teaser voor nieuwe serie 'Blunt Talk'

Patrick Stewart speelt de hoofdrol van nieuwslezer in deze komedie.

Michelle Iwema, 01-04-2015 20:51

De eerste teaser van de serie Blunt Talk is vrijgegeven en kun je hieronder bekijken. Seth MacFarlane en Jonathan Ames creëerden deze komedie voor STARZ en Patrick Stewart speelt er de hoofdrol in.
Stewart speelt de rol van Walter Blunt; een Britse nieuwslezer die zijn geluk wil beproeven in de Verenigde Staten. Hij gaat een nachtelijk interviewprogramma presenteren en probeert de Amerikaanse kijkers te vertellen hoe ze zich het beste kunnen gedragen en hoe ze hun leven moeten leiden. Hij krijgt hierbij te maken met netwerkbazen, disfunctioneel personeel, meerdere ex-vrouwen en kinderen van alle leeftijden. Blunts enige steun is zijn alcoholische hulpje, die hem vanuit Engeland naar de VS is gevolgd.

Hoewel het eerste seizoen pas deze zomer in première gaat, heeft de serie al groen licht gekregen voor twee seizoenen. Deze zullen elk bestaan uit tien afleveringen van dertig minuten. Naast Stewart spelen Jacki Weaver, Adrian Scarborough en Timm Sharp rollen.


Bron: Trek Today

Lees meer over: Blunt Talk, Patrick Stewart, X Men, Brits, nieuwslezer, Seth MacFarlane, STARZ serie, seizoen 1, seizoen 2, teaser Blunt Talk

Populair nieuws