Fans 'Better Call Saul' bezorgd na nieuwe promo

Fans 'Better Call Saul' bezorgd na nieuwe promo

Een nieuwe promo heeft Better Call Saul-fans bezorgd gemaakt over het lot van een bepaald personage.

Niels Arts, 16-06-2022 11:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog een klein maandje en dan is het zover: de laatste afleveringen van Better Call Saul staan dan op Netflix. Onlangs verscheen er een nieuwe promo voor de finale, wat tot gevolg heeft dat fans van de serie bezorgd zijn over een bepaald personage.
De promo gaat over Kim Wexler die de belofte legt van een advocaat van de Verenigde Staten terwijl we naar een kaarsje kijken. Met de gebeurtenissen van de laatste Better Call Saul-aflevering in het achterhoofd, zijn er genoeg redenen voor fans om bezorgd te raken over het lot van Kim.Fans over Better Call Saul-promo
Met nog zes afleveringen te gaan is een van de grootste vragen hoe het afloopt voor Kim. Overleeft ze Better Call Saul? Zo ja, waar is ze dan in Breaking Bad? Het pad dat Kim momenteel met Saul beloopt is een vrij duister pad, dat na de twist van de meest recente aflevering alleen nog maar heftiger is geworden.

Dit is wat de fans over de teaser te zeggen hebben:

Het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul telt nog zes afleveringen, waarvan de eerste 11 juli op Netflix verschijnt.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, teaser, Netflix, AMC

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws