search
'The Boys' lanceert een seksshop
Series / Nieuws

'The Boys' lanceert een seksshop

Prime Video verlegt doodleuk weer eens de grenzen met de serie The Boys!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys heeft met zijn meest machtige superhelden, The Seven, een nieuwe horror op de wereld losgelaten: door Supes geïnspireerde seksspeeltjes.

Prime Video's The Boys heeft een online 'storefront' gelanceerd die Supe Porn heet. Fans van de serie kunnen browsen door de persoonlijke adviezen van The Seven voor een leuke tijd in de slaapkamer.

The Boys-humor
Uiteraard gaat de website gepaard met het logo van de farmaceut die als vijand dient: Vought International. En zien we heel wat seksspeeltjes die moeten doen denken aan de originele leden van de Seven.

Elk item bevat foto's van de producten die ze in alle glorie laten zien, evenals omschrijvingen die vol zitten met seks en grapjes over superhelden. Alle weblinks verwijzen door naar Prime Video en zijn social media accounts, dus je kan niks kopen.

De seksspeeltjes van The Boys debuteerden in de vierde aflevering van de serie: Glorious Five Year Plan. Maffiabaas Little Nina bracht de Boys naar Rusland op zoek naar het wapen dat Soldier Boy dodde, waarbij Kimiko een bruut gevecht aan moest gaan met enkel Seven-dildo's als wapen.

Seks speelt een grote rol in The Boys seizoen 3. We zagen namelijk ook hoe Termite de plasbuis van zijn partner binnen kroop, moest niezen en daardoor enorm groeide en de onderste helft van zijn partner volledig uit elkaar liet spatten. Een moment dat ook voor veel kritiek zorgde van kijkers.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen